Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Cabin

Voor een unieke vakantie in de heerlijke natuur in een knusse accommodatie, zit je in een cabin goed. Een cabin is een klein huisje of hutje waar je kunt verblijven voor een heerlijke vakantie in de natuur. Je kunt in een cabin terecht met enkele personen, maar ook met grotere reisgezelschappen van 8 tot 10 personen. Voor vakanties met vrienden of familie is een cabin dus ook uiterst geschikt! Je vindt knusse cabins door heel Europa, en hier bij Natuurhuisje vind je het mooiste aanbod aan cabins in de natuur!

Lees meer over cabins

Cabin

Voor een unieke vakantie in de heerlijke natuur in een knusse accommodatie, zit je in een cabin goed. Een cabin is een klein huisje of hutje waar je kunt verblijven voor een heerlijke vakantie in de natuur. Je kunt in een cabin terecht met enkele personen, maar ook met grotere reisgezelschappen van 8 tot 10 personen. Voor vakanties met vrienden of familie is een cabin dus ook uiterst geschikt! Je vindt knusse cabins door heel Europa, en hier bij Natuurhuisje vind je het mooiste aanbod aan cabins in de natuur!

Heb jij altijd al wel eens willen verblijven in een cabin tijdens je vakantie? Een cabin is een knus, comfortabel huisje middenin de natuur waar je ongetwijfeld een rustige, vredige en comfortabele vakantie zult beleven in de natuur. Afhankelijk van jouw budget kun je in een luxe of simpele cabin terechtkomen. De faciliteiten per cabin verschillen heel erg afhankelijk van het luxeniveau. Zo kun je in een luxere cabin rekenen op een zwembad of sauna, welke soms gedeeld worden met andere cabins, maar soms heb je ze ook voor jezelf. Op deze manier wordt een vakantie in een cabin echt een feest, vooral in de zomer waarbij een frisse duik in het zwembad onmisbaar is! Omdat het buitenleven centraal staat in een cabin, kun je bij de meeste cabins rekenen op een heerlijke buitenruimte, soms met een barbecue. Omdat cabins steeds moderner worden, kun je in vele cabins ook rekenen op internet. Zo kun je iedereen op de hoogte houden van je avonturen in de natuur!

Doordat je je in een cabin bevindt middenin de natuur, is deze accommodatie ideaal voor reisgezelschappen die samen echt van het buitenleven willen genieten. Vaak vind je dan ook een eettafel buiten waar je met zijn allen urenlang kunt tafelen en genieten van elkaars gezelschap. Doordat een cabin meestal voor maximaal 8 of 10 personen geschikt is, kiezen steeds meer vriendengroepen, families en grote gezinnen ervoor in een cabin te verblijven. Voor groepen die groter zijn dan 10 personen, raden wij aan om naar de groepsaccommodaties te kijken. Doordat een cabin zich bevindt middenin de natuur, is het genieten voor zowel volwassenen als kinderen. Kinderen zullen ontzettend gelukkig worden van de zeeën van ruimte om eindeloos te spelen. Volwassenen komen dan weer helemaal tot rust in de pure natuur, ver weg van de hectiek van de stad. Door de knusheid en kleinschaligheid van een cabin is dit accommodatietype ook ideaal voor stelletjes die op zoek zijn naar een romantische plek om samen vakantie te vieren. 

Cabins overal in Europa

Misschien moet je bij een cabin gelijk denken aan een houten hutje ergens in Scandinavië. Hier vind je zeker cabins, maar op nog veel meer plekken in Europa vind je deze prachtige houten huisjes genaamd cabins. Ook in Nederland! Dit is dan ook ideaal als je niet zo ver wilt reizen, of gewoon eens iets wilt verkennen in eigen land. Door het hele land vind je prachtige, rustige cabins middenin de natuur. Ook in bijvoorbeeld Frankrijk of België vind je de mooiste cabins. Nog steeds dichtbij huis, maar wel even net wat anders! Je zult de cabins niet snel op een vakantiepark vinden, maar eerder op een onafhankelijke, afgelegen plek middenin de natuur. In Europa kun je kiezen voor bijvoorbeeld een cabin aan het water, in de bossen, aan zee of in de bergen. De opties zijn eindeloos!

Voor wie graag in Nederland wilt blijven voor zijn vakantie in een cabin, hebben wij talloze opties! Zo vind je cabins in onder andere Groningen, Brabant, Friesland en Gelderland en op nog veel meer plekken! Al deze plekken zijn op hun eigen manier uniek. Neem bijvoorbeeld Gelderland: de grootste provincie van Nederland. Hier wordt je overweldigd voor natuurschoon overal om je heen. Gelderland staat vooral bekend om het Nationaal Park de Hoge Veluwe en de regio de Veluwe. Hier kun je nog genieten van vele wilde dieren en prachtige flora en en fauna. In dit bosrijke gebied kun je de mooiste wandelingen en fietstochten maken, maar ook valt hier het een en ander op het gebied van cultuur te ontdekken. Zo kom je op de Veluwe langs de mooiste pittoreske dorpen, musea en uitkijkpunten. Wie weet vind jij de cabin van je dromen op de prachtige Veluwe!

Een typische bestemming voor een vakantie in een cabin is toch wel Scandinavië. Je kunt cabins vinden in zowel Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Het is werkelijk idyllisch om te verblijven in een houten cabin in de prachtige Scandinavische bossen, aan de fjorden, aan een meer of rivier of middenin de wildernis. Doordat de meeste cabins gemaakt zijn van hout, zijn het prima accommodaties om te verblijven in zowel de zomer als winter. Aan het einde van een lange dag in de natuur kun je dan rekenen op een knusse, warme plek in jouw cabin, middenin de natuur. Onder het genot van een warm kopje thee of koffie kom jij dan helemaal bij in jouw cabin in Scandinavië! Het is hier een waar paradijs voor natuurliefhebbers, want je vindt hier nog de meest ongerepte natuurgebieden van heel Europa. 

Voor wie liever de warme temperaturen opzoekt in Europa, is een cabin in bijvoorbeeld Spanje een uitstekend idee. Hier vind je bijvoorbeeld in Catalonië prachtige cabins middenin de natuur. Deze regio in Spanje wordt gekenmerkt door een zeer gevarieerd landschap, van bergen tot uitgestrekte velden en prachtige kustlijnen. Er valt hier dus veel meer te beleven dan alleen maar een bezoek aan de stad Barcelona! Je vindt in Catalonië een Nationaal Park, dat het Aigüestortes i Estany de Sant Maurici heet. Hier kun je de meest spectaculaire wandelingen maken over de aangelegde wandelpaden. 

Een onvergetelijke vakantie in een cabin

Voor iedereen die wel eens toe is aan iets anders qua accommodatie voor de aankomende vakantie, is een cabin een uitstekend idee. Je vindt hier de mooiste cabins door heel Europa, middenin de natuur. Door de knusheid en kleinschaligheid is een vakantie in een cabin geschikt voor zowel de zomer als winter. Vind hier de cabin van jouw dromen!