Familiehuis

Een vakantie met de familie in een familiehuis is erg geschikt om nader tot elkaar te komen en om tijd met elkaar door te brengen. Ga in de middag lekker door de prachtige natuur wandelen met de hele familie en de hond. Wanneer je terugkomt, kunnen de kinderen spelen in de tuin en zitten de volwassenen lekker een kopje koffie te drinken op het terras. In de avond wordt er heerlijk voor elkaar gekookt en speel je spelletjes aan de tafel tot in de late uurtjes. Er zijn zoveel mogelijkheden in een huisje in de natuur! Geniet van elkaar en kom even tot rust samen. Weg van de drukte en hectiek thuis en even echt lekker samen.

Lees meer over familiehuizen

3316 Natuurhuisjes

Familiehuis

Een vakantie met de familie in een familiehuis is erg geschikt om nader tot elkaar te komen en om tijd met elkaar door te brengen. Ga in de middag lekker door de prachtige natuur wandelen met de hele familie en de hond. Wanneer je terugkomt, kunnen de kinderen spelen in de tuin en zitten de volwassenen lekker een kopje koffie te drinken op het terras. In de avond wordt er heerlijk voor elkaar gekookt en speel je spelletjes aan de tafel tot in de late uurtjes. Er zijn zoveel mogelijkheden in een huisje in de natuur! Geniet van elkaar en kom even tot rust samen. Weg van de drukte en hectiek thuis en even echt lekker samen.

Ga er lekker even tussenuit in een familiehuis. Zoals de naam familiehuis al zegt, zijn dit vaak grote huizen die helemaal zijn ingericht op een verblijf van families. Zo is er aan alles gedacht, voor jong en oud. Er is meer dan genoeg ruimte om bij elkaar te zijn en activiteiten te gaan doen. Er zijn genoeg slaap- en zitplekken in het familiehuis. Vaak is er ook een ruimte voor activiteiten en spellen, zowel binnen als buiten! Een familiehuis beschikt over een grote ruime keuken, soms zelfs een heuse restaurantkeuken, zodat jij de lekkerste gerechten kunt bereiden voor jouw familie. Een hottub of sauna zorgt voor dat extra beetje luxe tijdens jouw verblijf. Geniet van deze unieke ervaring tussen de natuur met jouw familie in een familiehuis!

Ontdek de mogelijkheden van een familiehuis!

Ga in de middag lekker door de prachtige natuur wandelen met de hele familie en de hond. Wanneer je terugkomt, kunnen de kinderen spelen in de tuin en zitten de volwassenen lekker een kopje koffie te drinken op het terras. In de avond wordt er heerlijk voor elkaar gekookt en speel je spelletjes aan de tafel tot in de late uurtjes. Er zijn zoveel mogelijkheden in een familiehuisje in de natuur! Geniet van elkaar en kom even tot rust samen. Weg van de drukte en hectiek thuis en even echt lekker samen. Reis af naar de prachtige Veluwe of ga naar de glooiende heuvels in Limburg. Ga met zijn allen naar het strand en maak een prachtige wandeling over het strand met zonsondergang of boek een familiehuis aan het water en ga gezellig met elkaar vissen. Ga naar de Ardennen en Luxemburg en ontdek hun prachtige landschap en historische dorpjes! Overal vind je onze familiehuizen en ze zijn allemaal uniek. Wat past bij jouw familie? Ontdek het in een familiehuis!

Niet alleen de ruimte binnen in onze familiehuizen is groot; ook aan voldoende buitenruimte en ontspanningsmogelijkheden is natuurlijk gedacht. Veel huizen staan op een groot erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. Bij het zwembad, op de speelweide of in de tuin kan het hele gezelschap zich tijdens de vakantie prima vermaken.

Zowel in als rondom elke accommodatie is er uiteraard voldoende zit- en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken. Wanneer het mooi weer is kun je dus heerlijk met z’n allen eten en barbecueën. Elke accommodatie biedt weer andere faciliteiten aan, wat er dus voor zorgt dat geen enkele accommodatie hetzelfde is.

Waar naartoe?

Als je maar een weekend weg gaat, dan wil je misschien niet zo ver rijden. Ook dichter bij huis in Nederland en net over de grens met België zijn er verschillende top accommodaties die geschikt zijn voor families. Je hebt dan het gemak van het kunnen spreken van je eigen taal en het niet ver te moeten rijden. Ideaal als je met kleine kinderen op pad gaat! Je kunt vakantiehuizen vinden in bijvoorbeeld Groningen, Zeeland, Limburg, op de Veluwe, aan zee of op de Waddeneilanden. In België zit je prachtig in een huisje in de Ardennen, waar je naar hartenlust kunt wandelen en mountainbiken. Wat dacht je van een kanotocht! Ook in de Belgische heuvels is het landschap prachtig en dus erg geschikt voor een eindeloze wandeling. 

Maar ook in landen als Frankrijk en Italië is er genoeg keuze. Waar je ook heen gaat, een gezellige stad of pittoresk dorp is nooit ver weg met de auto om wat cultuur te snuiven of lekker uiteten te gaan.

Overnachten met de familie

Reis af naar de prachtige Veluwe of ga naar de glooiende heuvels in Limburg. Ga met zijn allen naar het strand en maak een prachtige wandeling over het strand met zonsondergang of boek een familiehuis aan het water en ga gezellig met elkaar vissen. Ga naar de Ardennen en Luxemburg en ontdek hun prachtige landschap en historische dorpjes! 

Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een groot vakantiehuis is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je een weekend met de familie weggaat. Wanneer je een kort uitstapje wilt maken met twee of drie overnachtingen dan is er in Nederland genoeg keuze voor een prachtige accommodatie. In Nederland is namelijk ook nog erg veel te zien en te ontdekken. Maar ook buiten Nederland zijn er genoeg accommodaties waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook verder weg gaan met de familie en een accommodatie huren in het zonnige Spanje of Frankrijk, of juist iets dichterbij in België.  

Voor wat voor soort accommodatie je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Europa draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Op onze website vind je tientallen familiehuizen, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.

 Familieweekend