Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Familiehuis

Een vakantie met de familie in een familiehuis is erg geschikt om nader tot elkaar te komen en om tijd met elkaar door te brengen. Ga in de middag lekker door de prachtige natuur wandelen met de hele familie en de hond. Wanneer je terugkomt, kunnen de kinderen spelen in de tuin en zitten de volwassenen lekker een kopje koffie te drinken op het terras. In de avond wordt er heerlijk voor elkaar gekookt en speel je spelletjes aan de tafel tot in de late uurtjes.

Er zijn zoveel mogelijkheden in een huisje in de natuur! Geniet van elkaar en kom even tot rust samen. Weg van de drukte en hectiek thuis en even echt lekker samen. Ga er dus eens even lekker tussenuit in een familiehuis en laad weer even helemaal op. Zoals de naam familiehuis al zegt, zijn dit vaak grote huizen die helemaal zijn ingericht op een verblijf van families. Zo is er aan alles gedacht, voor jong en oud.

Er is meer dan genoeg ruimte om bij elkaar te zijn en activiteiten te gaan doen. Er zijn genoeg slaap- en zitplekken in het familiehuis. Vaak is er ook een ruimte voor activiteiten en spellen, zowel binnen als buiten! Een familiehuis beschikt over een grote ruime keuken, soms zelfs een heuse restaurantkeuken, zodat jij de lekkerste gerechten kunt bereiden voor jouw familie. Een hottub of sauna zorgt voor dat extra beetje luxe tijdens jouw verblijf. Geniet van deze unieke ervaring tussen de natuur met jouw familie in een prettig familieverblijf.