Goedkope wintersport

Op zoek naar een goedkope wintersport vakantie? Bij Natuurhuisje vind je de mooiste wintersport accommodaties door heel Europa, ver weg van het massatoerisme en midden in de natuur. Vanuit jouw wintersport accommodatie kun je zo de piste op gaan, of dit nu in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Italië is. Vanuit een rustige, goedkope accommodatie tijdens jouw wintersport geniet je optimaal van de vakantie!

Lees meer over goedkope wintersport

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Goedkope wintersport

Op zoek naar een goedkope wintersport vakantie? Bij Natuurhuisje vind je de mooiste wintersport accommodaties door heel Europa, ver weg van het massatoerisme en middenin de natuur. Vanuit jouw wintersport accommodatie kun je zo de piste op gaan, of dit nu in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Italië is. Vanuit een rustige, goedkope accommodatie tijdens jouw wintersport geniet je optimaal van de vakantie!

Het is weer tijd voor om de jaarlijkse wintersportvakantie te boeken, heerlijk! Waar zal de vakantie dit jaar heengaan? Het is niet altijd even gemakkelijk om een goedkope wintersportvakantie te vinden in Europa, op een plek die je ook nog eens erg fijn vindt. Je kunt in Europa alle kanten op voor een wintersport, zoals in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië. De uitdaging is nu nog om een goedkope wintersport te vinden! Aan het vervoer zal het niet liggen, met de auto ben je namelijk altijd wel relatief goedkoop uit, en ook de kosten voor skipassen worden jaarlijks niet of nauwelijks verhoogd. De uitdaging is dus om een goedkope accommodatie te vinden voor op wintersport, waar je met het hele reisgezelschap comfortabel en rustig kunt verblijven! Bij Natuurhuisje hebben wij de mooiste accommodaties voor op wintersport uitgezocht, door heel Europa. Vanuit een van onze wintersportaccommodaties sta je zó op de piste en beleef je ook nog eens optimale rust.

Voor wie van skiën, snowboarden of langlaufen houdt is een wintersport de vakantie van het jaar. Lekker op de piste staan om er met volle snelheid van af te skiën of snowboarden, om daarna na te genieten in de après-ski en uit te rusten in je accommodatie. Geweldig! Het fijnste zou natuurlijk zijn als dit ook allemaal goedkoop kon. Grootschalige accommodaties, zoals hotels, appartementen en vakantieparken in de skidorpen zijn hiervoor vaak niet de beste optie. Ga eens voor een unieke accommodatie in de natuur nabij de skipiste! Bij Natuurhuisje vind je enkel wintersportaccommodaties die relatief goedkoop zijn vergeleken met grootschalig accommodaties. Je geniet hier van pure rust, ruimte en privacy om je heen, zodat je helemaal kunt bijkomen na een lange dag skiën of snowboarden. Dit is zeker een ander verhaal dan in een grootschalig hotel of appartementencomplex, waar alle andere vakantiegangers voor herrie kunnen zorgen en waar je niet veel persoonlijk ruimte hebt.

Verblijven in een Natuurhuisje op wintersport

Alle accommodaties bij Natuurhuisje voor op wintersport zijn dus erg kleinschalig, ver van de toeristenmassa en gelegen vlakbij de skipistes. Wat wil je nog meer! Voor iedereen die wel eens toe is een iets anders tijdens de wintersport waar dan ook in Europa, is dit waar je moet kijken naar een goedkope accommodatie. Doordat alle wintersport accommodaties van Natuurhuisje direct gemanaged en verhuurd worden door de eigenaren, zijn de prijzen vaak een stuk lager dan bij grote touroperators of bij grote hotels. Dit is een enorm voordeel! Onder onze accommodaties voor de wintersport kun je onder andere typische chalets, vakantieboerderijen, Bed and Breakfasts, vakantiehuisjes en vakantievilla’s vinden, allemaal gunstig gelegen ten opzichte van de skigebieden. In vele gevallen is de verhuurder altijd in de buurt te vinden, waardoor je ten alle tijden bij hem terecht kan met al je vragen over de omgeving, de beste skigebieden, de leukste dorpen en mooiste wandelroutes. Voor alle type reisgezelschappen valt er wel een goedkope accommodatie te vinden voor op wintersport. Ga je met je partner op wintersport? Zoek hier dan naar goedkope accommodaties die een vleugje romantiek hebben, zoals een B&B of chaletje middenin de natuur. Kleinschalig, romantisch en erg knus! Voor grote gezinnen, families of vriendengroepen kun je de mooiste groepsaccommodaties in de natuur vinden, zoals grote chalets, vakantievilla’s en vakantiehuizen. In zo’n groepsaccommodatie zal het hele reisgezelschap gegarandeerd comfortabel verblijven!

Een goedkope wintersport kun je nog goedkoper maken door last minute te boeken. Er zijn vaak namelijk goedkope last minute vliegtickets te vinden, waardoor je kunt besparen op vervoer. Dit is fijn, want naar landen zoals Italië, Oostenrijk en Zwitserland is een vlucht vaak sneller dan een lange rit in de auto. Hetzelfde geldt voor het boeken van een goedkope accommodatie voor de wintersport. Een last minute accommodatie boeken kan vaak veel goedkoper uitvallen dan een reguliere accommodatie die je ver van tevoren boekt. Bij Natuurhuisje vind je vaak uitstekende kortingen op last minute boekingen, zo ook op wintersport accommodaties!

Bestemmingen voor een goedkope wintersport

Een goedkope wintersport kun je tegenwoordig overal in Europa wel vinden. Je kunt het zelf immers zo goedkoop maken als je zelf wilt! Je kunt in alle wintersportlanden flink besparen op de kosten door te kiezen voor goedkoop vervoer, goedkope accommodatie en de bereiding van je eigen eten in de accommodatie. Daarom is het ook zo ontzettend handig om te kiezen voor een accommodatie met eigen keuken! De meeste mensen denken bij een goedkope wintersport aan landen als Duitsland, Oostenrijk en misschien Italië. Echter kun je ook in Zweden, Noorwegen, Zwitserland en Frankrijk goedkope wintersportvakanties beleven, als je een accommodatie in de natuur van Natuurhuisje boekt bijvoorbeeld!

Als je zowel qua vervoer, accommodatie en eten relatief goedkoop uit wilt zijn voor de wintersport, dan kun je gaan voor een land als Duitsland. Met de auto zit je namelijk zo in prachtige Duitse skigebieden, wat erg bezuinigt op de benzinekosten. Hierbij hebben we het vooral over de regio Sauerland, want hier zit je binnen een paar uur. Ook erg geschikt voor een last minute vakantie dus! Je vindt hier het grote wintersportgebied Winterberg en ook kleinere gebieden zoals Willingen en Feldberg. De regio is iets minder sneeuwzeker, maar dit wordt gecompenseerd met kunstsneeuwmachines. In het zuiden van Duitsland vind je gebieden die is meer sneeuwzeker zijn, zoals Kleinwalsertal, Beieren en Baden-Württemberg.

Voor een goedkope wintersport kun je dus alle kanten op. Het belangrijkste voor een geslaagde goedkope wintersport is dat je op zoek gaat naar een goedkope accommodatie. En die vind je bij Natuurhuisje! Bij ons profiteer je tevens van de pure rust, ruimte en privacy om je heen tijdens je wintersport. Bekijk hier het gehele aanbod!