Groepsaccommodatie 22 personen

Groepsaccommodatie 22 personen

Lees meer over Groepsaccommodatie 22 personen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Groepsaccommodatie 22 personen

Ben je op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie voor 22 personen in de natuur? Dan zit je hier helemaal goed! Speciaal voor dit soort reisgezelschappen hebben wij vele mooie accommodaties uitgezocht door heel Europa! Als je op vakantie gaat met een grote groep van 22 personen, dan wil je natuurlijk wel een geschikte accommodatie vinden waar iedereen heerlijke vakantie kan vieren en tot rust kan komen. Hier vind je de mooiste groepsaccommodaties voor grote groepen middenin de natuur, door heel Europa!

De Europese natuur

Europa heeft prachtige natuurgebieden. Bezoek magische krijtrotsen, spuitende geisers en hoge bergtoppen met eeuwig ijs. Niet alleen in de Alpen, maar ook in Noorwegen, Engeland en IJsland. Tijdens de vakantie kun je er zelf voor kiezen of je jouw vakantie in de zon wilt doorbrengen, of juist in de sneeuw. In elk seizoen vinden er veel veranderingen plaats in de natuur, de bladeren aan de bomen krijgen in de herfst langzaam aan de mooiste kleuren, en in de lente staat alles weer in bloei.

De natuur in Europa is erg divers, dit zorgt voor een interessante flora en fauna. In het noorden van Europa vind je uitgestrekte naaldbossen en toendragebieden. Meer centraal tref je loofbossen, moerassen en wilgenbos. In het zuiden van Europa tref je steppegebieden aan en imposante bergketens als de Alpen en de Pyreneeën. Voor natuur hoef je volgens ons niet naar een ander continent maar kun je zelfs in eigen land nog genoeg onontdekte plekjes vinden. Doordat er een groot scala is aan verschillende habitattypen vind je er ook veel verschillende soorten dieren en planten. Ieder habitattype herbergt andere soorten die aangepast zijn aan de leefomstandigheden van het gebied. In Europa kan je zowel op het gebied van planten, vogels, insecten, zoogdieren en reptielen je hart ophalen.

Activiteiten in de buurt

Er is meer dan genoeg te beleven in de buurt van onze vakantiehuizen! Wandelaars en fietsers kunnen bij elk natuurhuisje in de buurt uitdagende routes vinden. Of dat nu in het bos is, door de polders of over het strand, er is zoveel te ontdekken! Neem een picknickmand mee onderweg zodat je op de mooiste plek kunt stoppen voor een heerlijke lunch of kleine snack. Zijn de temperaturen al wat opgelopen? Dan kun je vast ergens een verfrissende duik nemen! Liever wat meer ontspannen? Lees een goed boek of doe een online lesje yoga mee en ontspan op de geluiden van de natuur.

Natuurliefhebbers grijpen iedere kans om wat tijd te spenderen in de natuur. De meeste natuurgebieden in de buurt van jouw Natuurhuisje hebben heel wat wandel- en fietsroutes waarmee je gemakkelijk een weekend en langer kan vullen. Online zijn vaak veel fiets- en wandelroutes te vinden, maar ook bij de lokale toeristenpunten kan je vaak routes vinden. Vaak is er in de natuurhuisjes zelf ook informatie voorhanden over fietstochten in de buurt van je natuurhuisje. Maar natuurlijk kan je ook gewoon op eigen houtje op pad! Hier bij Natuurhuisje hebben wij genoeg geschikte accommodaties voor groepen van 22 personen!