Groepsaccommodatie Groningen

Groepsaccommodatie in Groningen huren? Natuurhuisje biedt een groot aanbod groepsaccommodaties voor jouw volgende familieweekend, teamuitje of vriendenweekend. Of je nu met 8 personen of meer dan 30 personen wil gaan, in Groningen vind je meer dan genoeg bijzondere grote vakantiehuizen. Wij hebben groepsaccommodaties voor een beperkt budget, maar ook voor wanneer je meer luxe zoekt. Al onze groepsaccommodaties in Groningen liggen midden in de natuur. Verblijf bijvoorbeeld dicht bij het Nationaal Park Lauwersmeer, het Oldambtmeer of nabij Groningen Stad.

Lees meer over groepsaccommodaties in Groningen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Groepsaccommodaties in Groningen

Groepsaccommodatie in Groningen huren? Natuurhuisje biedt een groot aanbod groepsaccommodatie voor jouw volgende familieweekend, teamuitje of vriendenweekend. Of je nu met 8 personen of meer dan 30 personen wil gaan, in Groningen vind je meer dan genoeg bijzondere grote vakantiehuizen. Wij hebben groepsaccommodaties voor een beperkt budget, maar ook voor wanneer je meer luxe zoekt. Al onze groepsaccommodaties in Groningen liggen midden in de natuur. Verblijf bijvoorbeeld dicht bij het Nationaal Park Lauwersmeer, het Oldambtmeer of nabij Groningen Stad.

De meest noordelijke provincie van Nederland, Groningen, is lange tijd een vrij onbekende toeristische bestemming geweest, maar tegenwoordig weten steeds meer vakantiegangers de stad Groningen, het Westerkwartier of het Nationaal Park Lauwersmeer te vinden. Massatoerisme kennen ze in de natuurrijke gebieden van Groningen nog niet, dus als je tijdens je verblijf in een Groningse groepsaccommodatie op zoek bent naar rust en ruimte, dan ben je hier op de goede plek.

Waarom overnachten in een groepsaccommodatie

Wil je graag met de familie genieten van een weekend vol activiteiten voor jong en oud? Of kijk je erg uit naar het jaarlijkse vriendenweekend waarin je gezellig kan bijkletsen met jeugdvrienden en -vriendinnen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een groepsaccommodatie zoekt voor een teamuitje of weekend vol teambuilding activiteiten. Je kunt vaak gemakkelijk met de hele groep in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel accommodaties zo ingericht dat je ook de ruimte hebt om je terug te trekken.

De indeling is per groepsaccommodatie verschillend. Het ene huis biedt diverse knusse tweepersoons kamers, terwijl je in een ander huis juist grote slaapzalen of -zolders aantreft waar meerdere personen gezamenlijk kunnen overnachten. Het aantal slaapkamers in een groepsaccommodatie verschilt per accommodatie. Ook de faciliteiten van een groepsaccommodatie verschillen per woning. Sommige accommodaties zullen vrij basic zijn, terwijl andere zelfs een zwembad hebben. Niet alleen het slapen, maar ook het douchen en koken worden in een groepsaccommodatie zo comfortabel mogelijk gemaakt. Wanneer je eisen hebt aan een groot vakantiehuis, kun je de filters gebruiken om de meest ideale groepsaccommodatie te vinden.

Vakantie in Groningen

Groningen is de meest noordelijke provincie van Nederland en bevindt zich aan de Waddenzee. Echte stranden vind je er niet, maar aan natuurschoon is geen enkel gebrek. Zo is er het Nationaal Park Lauwersmeer, maar ook het Eemsgebied en het Westerkwartier zijn een bezoek meer dan waard. Groningen is tevens dé provincie om de Waddenzee eens van een andere kant te bekijken. Het gebied, dat is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst, biedt vele gezichten. In en rondom het water leven tal van plant- en diersoorten, waaronder zeehonden en kolonies ganzen en andere overwinteraars. De beste manier om de Waddenzee te beleven, is natuurlijk door er midden in te staan. Een wadlooptocht is dan ook een must tijdens jouw verblijf in Groningen. Je loopt er bijvoorbeeld richting de bij de provincie horende onbewoonde Waddeneilanden Rottumeroog, Rottumerplaat en Zuiderduintjes, mits het getij dit toelaat.

Er valt nog meer te verkennen in de buitenlucht van Groningen. Het is in de Westerwolde fijn vertoeven. Dit is een van de vele natuurgebieden die Groningen rijk is en je kunt er heerlijk wandelen. De Westerwolde bestaat uit 2.200 hectare aan bos en andere natuurgebieden. Na een lange wandeling kun je hier heerlijk picknicken of recreëren. Ten oosten van de stad Groningen kun je je hart ophalen in ’t Roegwold. Dit prachtige natuurgebied is rijk aan zandkoppen, grassen, struwelen en lage plassen. Tevens vind je ten oosten van de stad Groningen het Hoornse en Paterwoldse meer. Hier kun je genieten aan het fonkelende water in alle seizoenen. In de zomer kun je hier doen aan watersporten, zwemmen bootje varen en je kunt er vele vogels spotten, zoals de brilduikers, nonnetjes, grote zilverreigers en grote zaagbekken. Vogelliefhebbers mogen deze plek niet missen.

Voor wat culturele afwisseling in Groningen kun je de gelijknamige hoofdstad bezoeken, maar ook daarbuiten is er genoeg te doen. In de stad Groningen kun je het historische stadscentrum, musea, winkels en prachtige stadstuinen bezoeken. Ook mag een bezoek aan de Martinitoren niet ontbreken. Buiten de Groningse hoofdstad kun je een typisch Nederlandse molen bezoeken, in Delfzijl of Winschoten bijvoorbeeld.

Grote vakantiehuizen Groningen

Er zijn genoeg vakantiewoningen te vinden waarin je kan genieten van een fijn verblijf. Vind je het jammer om het reisgezelschap op te moeten splitsen en wil jij graag in één accommodatie verblijven met de hele groep? Bekijk dan nu het gehele aanbod in Groningen en kies het perfecte grote vakantiehuis bij Natuurhuisje. Onze groepsaccommodaties zijn rond de feestdagen razend populair. We raden grote groepen aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Voor wat voor soort groepsaccommodatie je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk.

Op onze website vind je tientallen groepsaccommodaties in Groningen, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.