Groepsaccommodatie Nijmegen

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties in Nijmegen. 

Lees meer over groepsaccommodatie Nijmegen

63 Natuurhuisjes
Lees meer over:

Groepsaccommodatie Nijmegen

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties in Nijmegen.

Op de plaats waar de rivier de Rijn Nederland binnenstroomt, ligt de grote, bekende stad Nijmegen. Het is de grootste stad van Gelderland en telt zo’n 172.000 inwoners. De stuwwallen die rondom de stad liggen, herbergen uitgestrekte bosgebieden en heidevelden. Langs de rivier de Waal liggen schitterende uiterwaarden, zoals de Ooijpolder en Millingerwaard, die een schitterend decor vormen voor lange wandel- en fietstochten vanuit je vakantiehuis.

Faciliteiten van een groepsaccommodatie

De indeling is per groepsaccommodatie verschillend. Het ene huis biedt diverse knusse tweepersoons kamers, terwijl je in een ander huis juist grote slaapzalen of -zolders aantreft waar meerdere personen gezamenlijk kunnen overnachten. De precieze slaapkamerindeling kun je vinden bij de indeling van elk vakantiehuis op onze website. Sommige van onze groepsaccommodaties bestaan uit units die via tussendeuren met elkaar verbonden zijn. Ideaal voor een gezin, een stel of een familielid om zich even terug te trekken wanneer dit gewenst is. Niet alleen het slapen, maar ook het douchen en koken worden in een groepsaccommodatie zo comfortabel mogelijk gemaakt. Vrijwel alle groepsaccommodaties beschikken daarom over meerdere sanitaire voorzieningen en over grote keukens. Soms zijn er zelfs meerdere keukens of heuse restaurantkeukens aanwezig!

Niet alleen de ruimte binnen in onze natuurhuizen is groot; ook aan voldoende buitenruimte en ontspanningsmogelijkheden is natuurlijk gedacht. Veel groepsaccommodaties staan op een groot erf waar te midden van groen samen gespeeld, gebarbecued, gerelaxt en gesport kan worden. Bij het zwembad, op de speelweide of in de tuin kan het hele gezelschap zich tijdens de vakantie prima vermaken. Ga je in de herfst of winter weg? Dan is een accommodatie met een overdekte speelplek misschien wel ideaal. In de speelplek, vaak in de kelder gevestigd, staat bijvoorbeeld een tafeltennis tafel of je kunt tafelvoetbal spelen. Ideaal dus wanneer het buiten minder mooi weer is.

Zowel in als rondom elke groepsaccommodatie is er uiteraard voldoende zit- en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken. Wanneer het mooi weer is kun je dus heerlijk met z’n allen eten en barbecueën. Elke groepsaccommodatie biedt weer andere faciliteiten aan, wat er dus voor zorgt dat geen enkele accommodatie hetzelfde is.

Ontdek de omgeving van Nijmegen

De stad kent een lange geschiedenis, wat geresulteerd heeft in tal van musea en bezienswaardigheden en allerlei mogelijke daguitstapjes in en rondom de stad. Bij velen zullen de diverse stadsparken, zoals het Kronenburgerpark en het Goffertpark, bekend in de oren klinken vanwege de vele legendarische openluchtconcerten die hier de afgelopen jaren georganiseerd zijn. Tijdens de jaarlijkse Wandelvierdaagse in juli bruist Nijmegen. Overal vind je evenementen en feesten en de sfeer is optimaal. Zeker een aanrader om in die periode eens een bezoek aan deze stad te brengen en de wereldberoemde Vierdaagse te ervaren! Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een groepsaccommodatie is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je met een groep weg gaat.