Groepsaccommodatie Twente

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Boek dan één van onze groepsaccommodaties als vakantiehuis, waar je met jouw hele gezelschap van meer dan zes personen terecht kunt. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om deze populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Lees meer over groepsaccommodatie twente

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Groepsaccommodatie Twente

Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Boek dan één van onze groepsaccommodaties als vakantiehuis, waar je met jouw hele gezelschap van meer dan zes personen terecht kunt. Vooral rond de feestdagen zijn onze groepsaccommodaties razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een geschikt vakantiehuis. Zeker wanneer het om deze populaire periodes als Kerstmis, Nieuwjaar of Pinksteren gaat, is het verstandig om jouw zoektocht ruim van tevoren te starten.

Groepsaccommodaties zijn de perfecte oplossing wanneer je met de familie, je vriendengroep of sportteam weg wil. Je kunt al geschikte groepsaccommodaties vinden vanaf 6 personen, tot 300 personen. Voor alle soorten en maten groepen is er dus wel een geschikte accommodatie te vinden. Je kunt vaak gemakkelijk met de hele groep in hetzelfde gebouw verblijven en tegenwoordig zijn veel accommodaties zo ingericht dat je ook ruimte hebt om je terug te trekken. De inrichting van groepsaccommodaties is tegenwoordig ook steeds moderner en vaak hebben ze een eigentijdse en bijzondere uitstraling. De aangeboden groepsaccommodaties worden dus steeds hipper en gezelliger!

Faciliteiten van groepsaccommodaties

Iedere groepsaccommodatie is op zijn eigen manier uniek, maar ze hebben allemaal wel een aantal dingen gemeen. Zo kun je rekenen op faciliteiten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van grote groepen. Dit is belangrijk zodat iedereen toch zijn eigen ruimte en privacy behoudt, zonder dat het andere reisgezelschap voor overlast zorgt. Meestal bestaat een groepsaccommodatie in Duitsland uit verschillende units of kamers die met tussendeuren met elkaar verbonden worden. Zo heeft iedereen zijn eigen comfortabele ruimte, maar behoud je wel dat groepsgevoel! Uiteraard moet er ook comfortabel worden gedoucht en gekookt, en daarom hebben vele groepsaccommodaties meerdere badkamers en een zeer ruime, uitgebreide keuken waar iedereen kan genieten van het koken en het heerlijke eten. In sommige groepsaccommodaties zijn zelfs gehele restaurantkeukens aanwezig!

Als groep wil je natuurlijk optimaal samen kunnen genieten op vakantie. Hierom is er in alle groepsaccommodaties minimaal een ruime gemeenschappelijke ruimte aanwezig waar iedereen comfortabel kan kletsen, spelletjes kan spelen en gewoon kan relaxen. Daarnaast is er in vele groepsaccommodaties bijvoorbeeld een zwembad aanwezig! Dit is heerlijk in de zomer wanneer een verfrissende duik het allerfijnste is. Met zijn allen kan je de mooiste tijden beleven in het zwembad! Daarnaast vind je op vele plekken bijvoorbeeld een grote tuin, een spelletjeskamer, tennisbaan of barbecue. Het fijne aan een groepsaccommodatie in Duitsland van Natuurhuisje is dat je je ook altijd bevindt middenin de prachtige natuur. Je kunt dus ook zo met de hele groep een prachtig bos, natuurgebied, heideveld of de heuvels inlopen om prachtige tijden te beleven in de heerlijke buitenlucht. Echt vakantie!

Twente als vakantiebestemming

Twente is een welbekende landstreek in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Ten noordwesten en westen grenst de streek aan de regio Salland, waar de rivier de Regge de grens tussen beide vormt. In het zuiden grenst Twente aan de bekende Gelderse streek de Achterhoek. Ten oosten en noorden van Twente bevindt zich Duitsland. Een vakantiehuisje in Twente is daarom niet alleen de uitgelezen plek om de oer-Hollandse natuur te gaan ontdekken, maar ook om de natuur van onze oosterburen te gaan zien! De gastvrije inwoners van Twente worden ook wel ‘’tukkers’’ genoemd en laten je graag kennis maken met de door hen zo geliefde streek.

Het landschap van de provincie is erg divers; je vindt er kleinschalige coulissenlandschappen en bosgebieden, maar ook rivierlandschappen, landgoederen en polders. Een veelzijdig landschap dus! Elke paar kilometer kom je wandelend, kanoënd, fietsend of rijdend in de auto nieuwe landschappen en andere natuur tegen, wat maakt dat je je hier niet snel zult vervelen.

De regio Twente staat bol van de gezellige steden en dorpen. We zullen er een paar voor je uitlichten; stuk voor stuk leuke plaatsen om te bezoeken tijdens jouw vakantie in Twente. Als eerst Haaksbergen, dat een compact maar gezellig centrum met sfeervolle terrassen en leuke boetiekjes heeft. Verlaat je het centrum, dan sta je binnen no-time in de bossen of op de heide, nabij de grens met Duitsland. Vanuit Haaksbergen zijn de steden Oldenzaal en Enschede gemakkelijk te bereiken. Oldenzaal - één van de oude Hanzesteden - is heerlijk om doorheen te wandelen. Je komt er langs indrukwekkende kerken, rijksmonumenten en oorlogsmonumenten. Enschede is net wat groter dan Oldenzaal. Je vindt er een prachtig oud centrum boordevol grote winkels en sfeervolle pleinen met terrassen.

Wie een accommodatie in Twente huurt, mag een bezoek over de grens niet overslaan. De grensstreek met Duitsland beschikt namelijk over prachtig groene natuur, culturele hoogtepunten en gezellige steden en dorpen, die stuk voor stuk een bezoek meer dan waard zijn. Zo is er bijvoorbeeld het dorp Bad Bentheim met zijn beroemde burcht. Vanaf de muren en torens van het kasteel heb je een fraai uitzicht op de bosrijke omgeving, waar je tevens prima kunt wandelen en fietsen zonder last te hebben van al te grote hoogteverschillen. Even ten noorden van Bad Bentheim bevindt zich - vlakbij de grens met Nederland - de stad Nordhorn. In deze stad kun je een bezoek brengen aan de dierentuin of gaan wandelen door het groene stadspark, maar ook de shopping liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Overnachten in een groepsaccommodatie

Hoe jouw verblijf er precies uitziet, een groepsaccommodatie is hoe dan ook een aantrekkelijke optie wanneer je met een groep weg gaat. Duitsland is een zeer veelzijdig land met een mooie afwisseling van verschillende soorten natuur. Je hoeft dus niet ver van huis te gaan om een prachtig stukje buitenland te zien en met ons ruime aanbod van groepsaccommodaties is er altijd een huisje in de natuur dat perfect bij jou reis past.

Voor wat voor soort groepsaccommodatie je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Duitsland draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.