Grote vakantiehuizen Limburg

Op zoek naar een groepsaccommodatie in een provincie die aanvoelt alsof je in het buitenland bent? Boek één van deze grote vakantiehuizen in Limburg. In het zuidoosten van ons land vind je een heuvelachtige streek met veelzijdige natuurparken, nostalgische dorpjes en bourgondische steden boordevol cultuur en historie. De perfecte locatie om met een groep je terug te trekken in de rust van de natuur en alle tijd en aandacht te hebben voor elkaar!

Lees meer over grote vakantiehuize limburg

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Grote vakantiehuizen Limburg

Op zoek naar een groot vakantiehuis in een provincie die aanvoelt alsof je in het buitenland bent? Boek één van deze grote vakantiehuizen in Limburg. In het zuidoosten van ons land vind je een heuvelachtige streek met veelzijdige natuurparken, nostalgische dorpjes en bourgondische steden boordevol cultuur en historie. De perfecte locatie om met een groep je terug te trekken in de rust van de natuur en alle tijd en aandacht te hebben voor elkaar!

Natuur in Limburg

Tijdens een familie- of vriendenweekend jullie vakantie doorbrengen omringd door groen? Boek een groot vakantiehuis dichtbij de natuur en laat je verrassen door de verscheidenheid van de Limburgse natuur. Van heide. bossen, uitgestrekte groene weilanden, heuvels tot waterpartijen. Er valt genoeg te ontdekken, wanneer je een groepsaccommodatie in de natuur boekt. Het heuvellandschap van de provincie levert on-Nederlandse plaatjes en uitzichtpunten op, waardoor jullie je voor een moment in een ander land wanen. Zonder ver te hoeven rijden of het vliegtuig te pakken. De natuurgebieden de Maas en de Peel maken de natuur in het noorden van Limburg ontzettend veelzijdig, terwijl het glooiende heuvellandschap in het zuiden je verstelt doet staan van de prachtige panorama’s. De Gulp staat niet alleen bekend om het bier, maar ook om de heuvels Limburg, vergezichten en talloze zeldzame vissen. Limburg is een groene provincie, die huis biedt aan heel wat dieren. Zo hebben hazelmuizen, eekhoorns, wilde katten, zwijnen en reeën hun plek gevonden in één van de natuurgebieden.

Activiteiten voor grote groepen

Er is een hoop te doen in Limburg. Bezoek de Vaalserberg (hoogste berg binnen Nederlandse landsgrenzen, maar niet van het Nederlandse koninkrijk. Dat wint het eiland Saba!) en het bijbehorende drielandenpunt voor een prachtig uitzicht over Nederland, België en Duitsland. Het heuvellandschap is niet het enige kenmerkende aan de provincie. De vroegere mergelwinning laat zijn sporen na in de vele grotten in onder andere die andere bekende “berg” in Nederland: de Sint Pietersberg. Grot Valkenburg kun je nog volop bezoeken en ook kunnen jullie daar als groep wat energie kwijt door bijvoorbeeld te gaan grotbiken. Zowel in noord, midden als zuid Limburg kun je natuurhuisjes op de meest sfeervolle locaties in de natuur boeken en vandaaruit al wandelend, fietsend of mountainbikend de parken, heiden, bossen en Maasoevers ontdekken. Maak tijdens jullie vakantie gebruik van de vele wandel- en fietspaden die zijn aangelegd door de mooiste stukjes van de provincie. Behoefte aan cultuur en gastronomie? Sfeervolle steden zoals Venlo of Maastricht zitten boordevol historie, leuke restaurants en winkels en mogelijkheden voor gezellige teamactiviteiten, zoals een escaperoom, uurtje karten of (glow)golfen, zodat jullie ook nog even kunnen werken aan die sterke band onderling.

Grote vakantiehuizen in Limburg

Ontloop de mensenmassa op een groot vakantiepark door een huisje dichtbij de natuur te boeken. Hier hebben jullie alle tijd en ruimte voor elkaar op een unieke locatie in een prachtige provincie. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een originele accommodatie dichtbij de natuur, zodat ze even kunnen helemaal los kunnen komen van de drukte van het dagelijkse leven.