Grote vakantiehuizen in Nederland

Ga je binnenkort op vakantie met meerdere mensen en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie? Zoek dan niet meer verder, want bij natuurhuisje hebben wij geweldige grote vakantiehuizen! Deze accommodaties zijn uitstekend geschikt voor grote groepen, waardoor iedereen op één plek kan verblijven. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig en belangrijk als je met een groot gezelschap erop uit gaat. Kijk gauw verder!

Lees meer over grote vakantiehuizen

522 Natuurhuisjes

Grote vakantiehuizen in Nederland

Ga je binnenkort op vakantie met meerdere mensen en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie? Zoek dan niet meer verder, want bij natuurhuisje hebben wij geweldige grote vakantiehuizen! Deze accommodaties zijn uitstekend geschikt voor grote groepen, waardoor iedereen op één plek kan verblijven. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig en belangrijk als je met een groot gezelschap erop uit gaat. Kijk gauw verder!

Vakantie in een groot vakantiehuis

Wanneer wij het hebben over grote vakantiehuizen, hebben wij het over accommodaties die geschikt zijn voor minimaal 6 personen. Meer personen zijn ook zeker mogelijk, maar als je een vakantie voor meer dan zes personen gepland hebt staan, dan is dit type accommodatie voor jullie. Heb je al bedacht waar de vakantie met de groep naartoe gaat? Bij natuurhuisje hebben wij accommodaties door heel Europa, in de wilde natuur, op de heuvels, dichtbij zee of iets dichterbij een dorp of stad. De keus is dus reus! Natuurlijk kunnen jullie ook dichterbij huis blijven, want een groot vakantiehuis in Nederland of net over de grens in België of Duitsland is ook zeker niet verkeerd.

Bij het kiezen van een geschikte accommodatie voor jouw groep, is het handig om eerst te bepalen wat jullie gaan doen tijdens de reis en wie er allemaal meegaan. Ga je met familie of vrienden? Dan zal alles draaien om ontspanning, vertier en vakantie vieren. Zoek dus naar een vakantiehuis waar jullie je veel kunnen vermaken, met bijvoorbeeld een zwembad of een spelletjeskamer. De locatie kan hierbij ook helpen. Ga je bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in de heuvels, dan kan je met de familie gemakkelijk een heerlijke wandeling gaan maken, of een mountainbiketocht. Je hebt natuurlijk andere vereisten voor je accommodatie als het gaat om bedrijfsuitje of trainingsweek met een bedrijf. In dit geval zal je misschien willen zoeken naar een groot vakantieverblijf met bijvoorbeeld een vergaderruimte.

Nederland als vakantiebestemming

Voor een geslaagde vakantie met een grote groep hoef je lang niet altijd de grens over. In Nederland zijn nog zo ontzettend veel spectaculaire plekken in de natuur te vinden die wachten om ontdekt te worden! Wat dacht je van een groot vakantiehuis in een van de vele natuurgebieden en Nationale Parken, of aan zee, aan een meer, rivier, op het platteland of middenin een groot heidelandschap? Het kan allemaal in Nederland! Het fijne van een groepsvakantie in Nederland is dat je nooit ver hoeft te reizen om op bestemming te komen. Voor een kort weekend of een last minute vakantie is Nederland dus de plek voor jou en je reisgezelschap! Een groepsvakantie in Nederland is ook ontzettend fijn omdat je helemaal flexibel bent en dus je eigen plan kunt trekken. Jullie kunnen zelf beslissen wanneer jullie koken in de fijne, grote keuken en wanneer jullie op pad gaan en weer terugkomen. Tevens kun je vanuit een groot vakantiehuis in Nederland prima uitstapjes maken met de auto naar andere plaatsen, want de afstanden zijn hartstikke goed te overbruggen!

Of je met je reisgezelschap nu kiest voor een accommodatie nabij Nationaal Park de Biesbosch, op de Waddeneilanden, in het prachtige Drenthe of in de Limburgse heuvels, je kunt altijd rekenen op optimale rust en privacy om je heen. Doordat alle grote vakantiehuizen van Natuurhuisje gelegen zijn ver weg van de toeristenmassa, zal je je hier helemaal kunnen focussen op het genieten van elkaars gezelschap in en rondom het vakantiehuis. Zowel volwassenen als kinderen zullen de tijd van hun leven beleven in een groot vakantiehuis in Nederland, juist vanwege de zeeën van ruimte om je heen en de pure natuur. Kinderen zullen zich uren kunnen vermaken door in bomen te klimmen, te rennen of te sporten in de buitenlucht, en de volwassenen zullen kunnen genieten van de pure natuur en rust om zich heen.

Overnachten in een groot vakantiehuis

Wanneer je met een grote groep op vakantie gaat, heb je de keus uit een grootschalig hotel of een vakantiehuis. Een hotel klinkt wellicht aantrekkelijk voor velen, vanwege de luxe en het comfort waarmee het wordt geassocieerd. Dit is natuurlijk helemaal terecht, maar een groot vakantiehuis is in de meeste gevallen ook erg luxe en comfortabel en meestal nog veel leuker ook! In een vakantiehuis staan de eigenaren altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen om te omgeving. Op die manier wordt een verblijf veel persoonlijker en dus plezieriger. Zo krijg je met je familie, je vrienden, collega’s of met wie dan ook met wie je op vakantie gaat een huiselijk gevoel op vakantie. Alle grote vakantiehuizen bij Natuurhuisje hebben een prachtige locatie met vele mogelijkheden om eropuit te gaan in de natuur. Vooral rond de feestdagen zijn onze grote vakantiehuizen razend populair. We raden grote groepen daarom aan om ruim op tijd op zoek te gaan naar een vakantiehuis dat geschikt is voor de hele groep.

Voor wat voor soort vakantiehuis je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Europa draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Ben je dus op zoek naar een accommodatie waar je terecht kunt met een groot gezelschap? En wil je met zijn allen kunnen genieten van een gezellige en comfortabele vakantie middenin de natuur? Zoek dan niet verder en bekijk het gehele aanbod bij natuurhuisje! Op onze website vind je namelijk tientallen grote vakantiehuizen, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.