Herfstvakantie Nederland

Niet alleen de zomervakantie is dé tijd van het jaar om lekker op vakantie te gaan, ook in de herfstvakantie kun je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Even ontspannen tussen de zomer- en kerstvakantie. Tijdens de herfstvakantie kun je natuurlijk naar het buitenland, maar de herfst in Nederland is vaak zo mooi dat het net zo fijn is om lekker in Nederland te blijven.

Lees meer over herfstvakantie Nederland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Herfstvakantie Nederland

Niet alleen de zomervakantie is dé tijd van het jaar om lekker op vakantie te gaan, ook in de herfstvakantie kun je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Even ontspannen tussen de zomer- en kerstvakantie. Tijdens de herfstvakantie kun je natuurlijk naar het buitenland, maar de herfst in Nederland is vaak zo mooi dat het net zo fijn is om lekker in Nederland te blijven. Een boswandeling maken is in de herfst eigenlijk nóg mooier dan in de zomer.

Een vakantie in eigen land is vaak goedkoper en gemakkelijker omdat je geen verre reizen hoeft te maken en de voorbereiding is een stuk eenvoudiger. Zo kun je bijvoorbeeld ook last-minute beslissen om op vakantie te gaan in de herfst. Het leukste is natuurlijk om naar een plek te gaan waar je nog niet geweest bent. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in de buurt van een grote stad te blijven of een vakantiehuisje in de middle of nowhere te boeken. Wil jij er dus even lekker tussenuit in de herfstvakantie maar heb je geen zin in een verre reis? Ga dan lekker op vakantie in Nederland en bespaar een hoop geld uit. Het bijkomende voordeel is dat het ook nog eens beter voor het milieu is. Wat lijkt jou een mooie regio voor de herfstvakantie? Of je nu naar de Waddeneilanden, de Achterhoek, Zeeland of Zuid-Limburg gaat, op Natuurhuisje helpen we je graag verder met het vinden van een geschikt vakantiehuisje!