Kindvriendelijke bed and breakfast

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Kindvriendelijke bed and breakfast

Vakantiehuizen in de natuur zijn de plek bij uitstek voor gezinnen met kinderen. De natuurlijke omgeving zorgt voor een groene, natuurlijke speeltuin voor avonturen dichtbij huis, waardoor de vakantie als één grote ontdekkingstocht door de natuur zal voelen. Voor gezinnen met kinderen heeft Natuurhuisje speciaal een handige selectie met kindervriendelijke b&b’s gemaakt, zodat je in een oogopslag de leukste plekjes kunt vinden.

Het ultieme vakantiegevoel

Word rustig op het terras van een kleinschalige bed en breakfast met een verse kop koffie en een nog warme croissant op je bord wakker, terwijl je kinderen voor op het grasveld zich vermaken met de eerste spelletjes van die dag. Je voelt de warmte van het vroege zonnetje op je gezicht, ruikt de frisse geur uit de natuur en luistert naar de geluiden die de dieren uit de bosrijke omgeving om jullie heen produceren. Klinkt als een fijn vakantiegevoel toch? Bed en breakfasts zijn voorzien van alle faciliteiten die jullie nodig hebben om deze plek tot een comfortabele vakantiebestemming te maken, zonder dat jullie naar een massaal vakantiepark of camping hoeven te gaan. Elke ochtend starten jullie de dag goed op dankzij het heerlijke ontbijt dat vers voor jullie wordt klaargezet. Met een kindvriendelijke b&b ben je écht even weg van thuis en is er voor het hele gezin plek om te genieten van rust, ruimte, vrijheid en dat natuur.

Even weg in Europa

Bed en breakfasts vind je door heel Europa. Hoewel er heel wat van dit soort accommodaties zijn, zijn ze stuk voor stuk gelegen op rustige en unieke locaties, waardoor je minder onderdeel bent van massatoerisme en het bijna voelt alsof je bij een local thuis logeert. In deze selectie vind je de b&b’s in natuurrijke omgevingen op slechts een paar uur rijden op de mooiste locaties van Nederland. Ontdek provincies of regio’s waar je nog nooit geweest bent en laat je verrassen door de diversiteit aan natuur binnen je eigen land. Ontdek bijvoorbeeld eens de duingebieden in Zeeland, de bosrijke omgevingen van Brabant, de Waddeneilanden of het glooiende landschap van Limburg. Ook buiten onze landsgrenzen vind je parels van b&b’s. Na een kleine of iets langere roadtrip komen jullie aan in de bergachtige streken van Frankrijk, Duitsland, Spanje of Portugal, waar een charmante bed en breakfast op jullie ligt te wachten tussen de heuvels, bossen of aan de kust. De sfeervolle uitvalsbasis waarvandaan je heerlijke wandelingen kunt maken, outdoor activiteiten voor het hele gezin kunnen ondernemen of door middel van fietstochten de natuur in de buurt kunnen verkennen.

Kindvriendelijke b&b’s boeken

Ben je op zoek naar kindvriendelijke b&b’s om jullie vakantie in door te brengen? Ontdek de huizen binnen deze selectie! De bed & breakfasts zijn sfeervol en niet groot, waardoor je niet op een massaal toeristenpark zit. Toch is alles voor handen om elk lid van het gezin te vermaken. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en eventuele luxe extra’s, zoals een sauna, jacuzzi of privé zwembad, waardoor jullie kinderen zich niet zullen vervelen en het jullie bovendien aan niks zal ontbreken tijdens jullie welverdiende vakantieperiode.

Inloggen