Last minute Antwerpen

Ben je op zoek naar een last minute vakantie in Antwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben meerdere vakantiewoningen in deze prachtige omgeving van noord België. Al deze vakantiehuizen hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan allemaal in de mooiste natuur van Antwerpen. Natuurlijk kun je in dit gebied nog veel meer ontdekken. Zo vind je er diverse mooie bezienswaardigheden en kun je er prima shoppen. Ook fietsen door Antwerpen is altijd een goed idee!

Lees meer over last minute Antwerpen
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Last minute Antwerpen

Ben je op zoek naar een last minute vakantie in Antwerpen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben meerdere vakantiewoningen in deze prachtige omgeving van noord België. Al deze vakantiehuizen hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan allemaal in de mooiste natuur van Antwerpen. Natuurlijk kun je in dit gebied nog veel meer ontdekken. Zo vind je er diverse mooie bezienswaardigheden en kun je er prima shoppen. Ook fietsen door Antwerpen is altijd een goed idee!

Niet elke vakantie hoeft weken van tevoren te worden gepland. Soms ben je toe aan een weekend weg en heb je behoefte aan rust en ontspanning. Je wilt de drukte op werk en in huis even helemaal los kunnen laten. Een spontane last minute vakantie kan een leuk idee zijn dat enkele dagen voor vertrek bij je opkomt. Een last minute reis betekent namelijk niet dat de reis één minuut voor vertrek wordt geboekt, maar kort voor vertrek. Dit kan bijvoorbeeld enkele dagen voor vertrek zijn. Het is soms kort dag om de geschikte accommodatie te vinden voor een last minute vakantie.

Je kan het beste eerst voor jezelf bepalen naar welke streek of stad je wilt. Als je dit hebt bepaald, wordt de zoekopdracht al een stuk specifieker, waardoor je kan kijken naar het type accommodatie dat je het liefste boekt. Je kan kiezen voor een comfortabel verblijf zoals een bungalow of voor een uniek verblijf zoals een yurt of boomhut. Er zijn zelfs last minute veel verschillende mogelijkheden, waardoor je vast iets kan vinden dat het beste bij je past! Bekijk snel alle mogelijkheden en wie weet geniet je binnenkort van een heerlijke vakantie in het mooie Antwerpen.

Ontdek een aantal prachtige natuurgebieden in Antwerpen

Wat betreft natuur valt er in Antwerpen van alles te beleven. Zo vind je hier bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied De Kempen. De Kempen strekt zich uit over meerdere provincies in België. De drie provincies die in dit gebied liggen zijn Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Hier wordt dieper ingegaan op de natuur in de provincie Antwerpen, een belangrijk onderdeel van de Belgische Kempen. In deze regio biedt Natuurhuisje namelijk ook vakantiehuizen aan in de natuur. De natuur wordt vooral gekenmerkt door een aantal grote bossen, heideterreinen en vennen gebieden. De vakantiehuisjes van ons staan allemaal in of nabij deze prachtige natuurgebieden.

Een belangrijk natuurgebied in de regio is het Turnhouts vennengebied. Dit gebied ligt vlakbij het gezellige stadje Turnhout. Het natuurgebied bestaat uit een aantal grote vennen die een bijzondere flora en fauna herbergen. In de zomer zijn er veel bijzondere libellen aanwezig nabij de vennen en scheert de boomvalk rakelings langs om deze libellen te vangen. Een ander natuurgebied dat iets minder goed toegankelijk is maar zeker zo interessant is het Groot Schietveld. Dit natuurgebied is een oud schiet terrein gelegen in het hartje van de Belgische Kempen. Op het schietterrein staan hier en daar oude tanks opgesteld, dit maakt het een erg bijzonder gebied.

Niemand hoeft zich hier ook maar een moment te vervelen

Behalve wandelen en fietsen is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Antwerpen is ontzettend groot en dat betekent in dit geval dat er voor iedereen wel wat leuks te doen is. Zowel jongeren als ouderen kunnen zich hier prima vermaken. Kies bijvoorbeeld eens voor een bustour of verken de omgeving eens op de mountainbike! Wat ook erg leuk is, is om een elektrische scooter te huren. Op die manier kun je erg veel van de omgeving verkennen zonder moe te worden. Wil je toch wat beweging krijgen, maar wil je wel wat kilometers maken? Dan is een elektrische fiets natuurlijk ook altijd een goed idee. Je kunt ook altijd op pad gaan met de auto of met het openbaar vervoer.

Sowieso kun je op sommige dagen gewoon lekker ontspannen in jouw vakantiehuisje in Antwerpen. Geniet even van de rust en de stilte om je heen en geniet van de omgeving die je thuis waarschijnlijk niet hebt. Breng ook zeker eens een bezoekje aan de stad Antwerpen voor een dagje winkelen of sightseeën. Bewonder de historische binnenstad en breng een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Natuurlijk pak je tussendoor één van de gezellige terrasjes voor een hapje en een drankje. In Antwerpen weten ze wat lekker eten is, dus je moet zeker ‘s avonds een keer ergens uit eten gaan. Willen jullie een dagje dieren kijken? Dan mag Zoo Antwerpen natuurlijk niet ontbreken!

Hoe is het weer in Antwerpen?

Het klimaat van Antwerpen lijkt best veel op het klimaat in ons eigen land. Dat betekent echter niet dat het weer er precies hetzelfde is als in Nederland. Wanneer je namelijk van Nederland naar Antwerpen rijdt kan het zomaar zijn dat het weer er heel anders is. De zomers zijn er over het algemeen zonnig en best warm, maar toch aangenaam. De winters zijn er daarentegen mild, net zoals in Nederland. Ga je op vakantie naar Antwerpen, dan is het natuurlijk wel zo handig om regelmatig even het weerbericht te checken. Er valt over het algemeen vrij veel neerslag, waarbij zelfs in de droogste maand kans op regen is. De lente is een prima seizoen om Antwerpen goed te gaan verkennen en allerlei activiteiten te ondernemen. Het fijne van een last minute reis is natuurlijk ook dat je het weer kort van tevoren nog kunt bekijken. Komt er een mooie week aan? Dan boek je je last minute reis naar Antwerpen meteen!

In een Natuurhuisje in Antwerpen beleef je een ultiem rustige vakantie middenin de natuur in een kleinschalige, unieke accommodatie op een unieke plek ver weg van het massatoerisme! Misschien ben je bang dat er weinig aanbod meer is als je zo kort voor vertrek boekt. Natuurlijk loop je altijd het risico dat de accommodatie die jij het liefste boekt niet meer beschikbaar is. Maar er zal genoeg ander aanbod zijn, waardoor jouw last minute vakantie in Antwerpen zeker een groot succes wordt! Bekijk dus snel het overzicht en kies jouw favoriete accommodatie.