Lees meer over:

Last minute februari

Ben je plotseling een aantal dagen vrij in februari, dan is het leuk om er even tussenuit te gaan. Ook last minute zijn er een hoop vakantiehuisjes te boeken waarbij jij volledig tot rust kan komen in de natuur op allerlei plekken, dichtbij huis, maar ook verder weg. Een last minute vakantie is echt de ultieme vakantie! Wij zijn van mening dat er werkelijk niets leukers is dan op het laatste moment besluiten op vakantie te gaan. Op de website van Natuurhuisje vind je dan ook vele last minute aanbiedingen door heel Europa. In de bergen, aan zee, overal!

Geniet van de prachtige natuur

Waar jouw last minute vakantiehuisje zich ook bevindt, er is altijd wel een prachtig natuurgebied in de buurt. Kies je er voor om in eigen land te blijven, dan kun je bijvoorbeeld bij de Veluwe verblijven. In dit natuurgebied kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Het park kent zelfs zijn eigen ‘Big Five’ dat bestaat uit de vos, de ree, het edelhert, het wilde zwijn en natuurlijk de Schotse Hooglander. Wil je deze dieren spotten, laat je dan eerst informeren door de boswachter of trek er ’s ochtends extra vroeg op uit en wees zo stil mogelijk. Ook het Drielandenpunt in Vaals is een aanrader. Hier komen de landen Nederland, Duitsland en België samen. Het drielandenpunt is met zijn 323 meter het hoogste punt in Nederland.

Wil je niet te ver reizen, maar wel graag het ultieme vakantiegevoel ervaren, dan is een last minute vakantie in Duitsland misschien wel de ideale optie. Duitsland beschikt over prachtige, ongerepte natuur. Je kunt hier uren wandelen over uitgestrekte heide, door mystieke bossen en langs prachtige rotsformaties. Wil je iets verder weg op vakantie, dan is Kroatië een prachtige vakantiebestemming. Dit land valt op vanwege haar variërende landschap, unieke cultuur en helderblauwe water. In het noordwesten ligt nog een deel van de Alpen, in het oosten liggen de banken van de Donau en in het noorden vind je de Pannonische vlakte. Dit prachtige land heeft erg veel te bieden!

Er valt genoeg te doen

Tijdens een last minute vakantie in februari is er van alles te doen. Overal in Europa kun je kiezen voor verschillende activiteiten. Wil je graag actief bezig zijn, kies er dan voor om in een prachtig natuurgebied te verblijven. Ga lopend, fietsend of varend op verkenning in het gebied. In veel natuurgebieden kun je verschillende dieren spotten. Tijdens jouw wandel- of fietstocht is het dan ook zeker leuk om verschillende vogels te spotten, of ga juist op zoek naar eekhoorns en andere dieren. Is het strand jouw favoriete plek? Dan kan het leuk zijn om in een vakantiehuisje aan het strand te verblijven. Maak een wandeling over het strand waarbij je heerlijk kunt uitwaaien. Voel de wind door je haren en snuif de heerlijke zeelucht op. Waar jij je vakantie ook doorbrengt, er is altijd genoeg te doen in de buurt!

Wil je last minute in februari op vakantie? Op deze pagina hebben wij alle beschikbare vakantiehuisjes alvast voor jou verzameld!