Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Last minute Hemelvaart

Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag en wanneer je de vrijdag erna ook vrij hebt zou je dus een lang weekend weg kunnen gaan met hemelvaart! 

Lees meer over last minute Hemelvaart
Lees meer over:

Last minute Hemelvaart

Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag en wanneer je de vrijdag erna ook vrij hebt zou je dus een lang weekend weg kunnen gaan met hemelvaart!

Voor de mensen die wel houden van een goede deal scoren, is een last minute vakantie helemaal het einde! Niet alleen op vluchten, maar ook op accommodaties kun je fikse kortingen scoren bij het boeken van een last minute vakantie. Zo ook tijdens hemelvaart. Profiteren dus! Laad je leiden door je intuïtie en gevoel deze aankomende hemelvaart, en kies eens voor een last minute! Je wilt gegarandeerd nooit iets anders meer dan deze vorm van vakantie vieren. Omdat het gaat om een boeking waarbij de datum van vertrek al snel komt kijken, is het een goed idee niet te ver van huis te gaan. Anders moet je namelijk al gauw denken aan dingen zoals vaccinnaties en visa. Blijf dus eens gewoon in Nederland of elders in Europa en boek een heerlijke accommodatie van Natuurhuisje!

Verschillende activiteiten

Tijdens een last minute vakantie met hemelvaart kun je kiezen voor verschillende activiteiten. Ben jij het liefste actief bezig in jouw vrije tijd, dan kun je kiezen voor een prachtig natuurgebied waar je nog nooit geweest bent. Verken het gebied op de fiets, te voet of varend. Ben jij echt toe aan ontspanning en een moment voor jezelf? Natuurhuisje biedt ook accommodaties aan met sauna en zwembad. Zo heb je alles vlakbij huis en hoef je vanaf het verblijf niet meer verder te reizen! Is het strand jouw favoriete plek? Kies dan een natuurhuisje aan zee, zodat jij kan uitwaaien op het strand.

Natuurliefhebbers grijpen iedere kans om wat tijd te spenderen in de natuur. Hoewel je makkelijk al natuurhuisjes kunt boeken voor een weekendje weg, is het natuurlijk ook leuk om actief in de natuur te trekken. De meeste natuurgebieden hebben heel wat wandel- en fietsroutes waarmee je gemakkelijk een weekend en langer kan vullen. Online zijn vaak veel fiets- en wandelroutes te vinden, maar ook bij de lokale toeristenpunten kan je vaak routes vinden. Vaak is er in de natuurhuisjes zelf ook informatie voor handen over fietstochten in de buurt van je natuurhuisje.

Uitwaaien aan het strand is goed voor de gemoedsrust. Er is namelijk iets rustgevends aan het uitgestrekte strand en het geluid van de golven. Tegenwoordig vind je heel wat natuurhuisjes dichtbij het strand. Soms kan een activiteit ook gewoon niet actief, maar juist ontspannen zijn. Een wellness sessie is bijna synoniem voor ontspannen. Geniet van een hete sauna of een massagesessie, juist extra lekker na het maken van een lange strandwandeling.

Last minute weg met Natuurhuisje

Tijdens een last minute vakantie kun jij alle dagelijkse werkzaamheden even helemaal los laten en genieten van de rust en ontspanning. Of je nu de voorkeur heeft voor een luxe huisje of juist een eenvoudig huisje, er is zelfs last minute nog meer dan genoeg keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld yurts, safaritenten, tiny houses, watermolens en tipi’s waarin je kunt overnachten, maar ook boomhutten, kerkjes, woonboten, trekkershutten en pipowagens worden aangeboden als overnachtingsmogelijkheden.