Last minute Toscane

Toscane spreekt tot de verbeelding. Mede door het mediterraanse klimaat en de heerlijke Italiaanse keuken, maar zeker ook om de prachtige landschappen. Een vakantie of last minute naar Toscane staat dan ook altijd garant voor een fijn verblijf op één van de mooiste plekjes van Italië.

Lees meer over last minute Toscane
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Last minute Toscane

Toscane spreekt tot de verbeelding. Mede door het mediterraanse klimaat en de heerlijke Italiaanse keuken, maar zeker ook om de prachtige landschappen. Een vakantie of last minute naar Toscane staat dan ook altijd garant voor een fijn verblijf op één van de mooiste plekjes van Italië.

Last minute vakantiehuis boeken in de mooie natuur van Toscane

Als je op zoek bent naar een natuurvakantie in een bijzondere omgeving, dan is het Italiaanse Toscane een fantastische keuze. Het landschap is hier namelijk adembenemend mooi en afwisselend. Van dichtbegroeide bossen van cipres bomen naar weelderig bloeiende bloemen in het open veld en olijfgaarden. De natuur van Toscane leent zich dan ook bijzonder goed voor diverse sportieve activiteiten. Hier kun je namelijk heel goed wandelen, fietsen, mountainbiken en hiken. Je kunt daarbij kiezen uit overwegende vlakke routes, maar ook glooiende landschappen met uitdagende klimmen kom je hier tegen. Wandelen in Toscane doe je niet alleen in een aangenaam klimaat.

Je kunt onderweg ook diverse bijzondere planten en diersoorten bewonderen. In de vrije natuur of in één van de vele natuurgebieden die Toscane rijk is. Uiteraard kun je ook heel goed hiken aan de Toscaanse kust. Voor robuuste rotspartijen en steile wanden. Een last minute naar Toscane kun je boeken voor een aantal dagen, maar natuurlijk ook voor een langer verblijf. Om te kunnen verblijven op de mooiste plekjes van deze regio, hoef je echt geen maanden van tevoren te boeken. Neem je fiets en wandelschoenen mee, of huur een mountainbike in de buurt. Op de fiets of lopend ontdek je nog meer van het prachtige Italiaanse landschap. Natuurlijk altijd dichtbij jouw comfortabele vakantiehuisje midden in de natuur.

Een last-minute vakantie in een natuurhuisje aan de Toscane kust

Toscane is eenvoudig te bereiken met de auto, maar het vliegtuig gaat natuurlijk sneller. Je wilt immers niet te veel tijd verspillen als je gekozen hebt voor een last-minute naar Italië. Toscane staat niet alleen bekend om zijn prachtige kustlijn en stranden, maar ook om de vele natuurparken. Deze natuurgebieden zijn vrij toegankelijk. Hier kun je dus naar hartenlust fietsen, hiken en mountainbiken. Een goed voorbeeld van een park waar je bijzondere diersoorten kunt spotten is Parco Naturale Della Maremma.

Je vindt dit park vlakbij de kust en kunt gebruik maken van diverse goed onderhouden wandelpaden. Ook Parco di Migliarino en Nazionale Arcipelago Toscano zijn meer dan het bezoeken waard. Je maakt dan direct kennis met de Toscaanse archipel van 7 eilanden. Ook fietsliefhebbers zijn gebaat met een last minute naar Toscane. Je kunt hier namelijk eindeloos fietsen door wijn- en olijfgaarden, maar ook lange ritten maken langs de Toscaanse kust.

Vakantiehuisje lastminute reserveren in Toscane Italie

Bijkomen van de beslommeringen van de dag doe je natuurlijk in jouw accommodatie. Dat kan een vakantiehuis met zwembad zijn, of op een kleinschalig vakantiepark met niet meer dan 30 huisjes. Liever een natuurhuisje met een balkon of terras? Elke vakantiewoning in Toscane ademt zijn eigen unieke mediterraanse sfeer uit. Een last minute vakantie naar de Toscaanse kust betekent dus altijd rust en romantiek te midden van de prachtige Italiaanse natuur. Uiteraard ver weg van massatoerisme en drukte.