Last minute Zeeland

Heb je ineens zin om weg te gaan, kies dan eens voor een last minute naar Zeeland! Je bent een paar daagjes vrij en besluit er toch even tussenuit te gaan. Een vliegreis zie je niet helemaal zitten en je wilt liever ook niet uren in de auto doorbrengen, Zeeland is dus perfect voor jou.

Lees meer over last minute zeeland
Lees meer over:

Last minute Zeeland

Heb je ineens zin om weg te gaan, kies dan eens voor een last minute naar Zeeland! Je bent een paar daagjes vrij en besluit er toch even tussenuit te gaan. Een vliegreis zie je niet helemaal zitten en je wilt liever ook niet uren in de auto doorbrengen, Zeeland is dus perfect voor jou.

Ben jij eraan toe om uit te waaien op het strand? Dan ben je in Zeeland op de juiste plek. Door de vorm van de provincie maakt het niet uit waar je verblijft, het strand is nooit ver weg. Heerlijk met je voeten in het zand terwijl de golven tegen je benen op slaan. Of ga je liever een lange wandeling maken? Dat kan natuurlijk ook. En na de tijd kun je genieten van een lekker drankje in een van de restaurants langs het strand.

Last minute op vakantie

Soms heb je het even nodig om er een paar dagen tussenuit te gaan. Vooral als de zomervakantie of kerstvakantie nog zo ver weg lijkt en je eigenlijk niet kan wachten en wat tijd nodig hebt voor andere dingen dan wat je dagelijks doet. Verras jezelf daarom met een last minute! Bij het boeken van een last minute kun je verrassende opties tegenkomen waar je in de eerste instantie misschien nog niet aan gedacht had. Zorg wel dat je alles goed inpakt zodat jij op je vakantie in Zeeland geen winkels af hoeft te struinen voor een nieuwe zwembroek of zonnebrandcrème, een goede voorbereiding is het halve werk!

Spontaan

Een last minute boeken is verrassend en spontaan, tot kort van tevoren weet je nog niet waar je heen gaat of dat je überhaupt op vakantie gaat. Zo’n spontane reis boeken brengt iets spannends met zich mee wat je kriebels van binnen geeft. Want wie had gedacht dat jij volgende week al in de prachtige Zeeland zou zijn? En bedenk eens de reactie van je partner als jij hem of haar verrast met een heerlijke last minute vakantie naar deze prachtige provincie. Het leukste is natuurlijk dat jij alles al geregeld hebt. Je hebt bijvoorbeeld geregeld dat je partner vrij kan krijgen, terwijl ze dat zelf nog helemaal niet wisten. En daarnaast heb je dan ook nog eens een heerlijk uitstapje geregeld! Jouw partner kan dus gewoon thuiskomen, het goede nieuws ontvangen en alvast wennen aan het idee dat hij of zij de volgende dag lekker gaat genieten met jou en misschien wel met de kids. Je kan het natuurlijk ook nog even helemaal geheim houden waar jullie naartoe gaan, als je partner niet al te nieuwsgierig is dan.

Ontspannen

Soms ben je gewoon echt even toe aan ontspanning. Wanneer je een druk leven hebt en de hele tijd van hot naar her rent om alles in goede banen te lijden, dan kun je daar een keertje echt even klaar mee zijn. Het kan dan goed zijn om een dagje of een weekendje even helemaal niks te doen of juist te kiezen voor een dagje wellness. Laat jezelf eens in de watten leggen, terwijl je je taken verdeeld over andere mensen. Neem dus vrij van je werk, laat het huishouden door iemand anders doen of breng de kinderen even naar opa en oma. Wanneer heb je voor het laatst aan jezelf gedacht en even helemaal niks gedaan?

Ook een nachtje of een weekendje weg kan echt wonderen verrichten om weer even helemaal tot rust te komen. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie met wellness faciliteiten of gewoon een fijn huisje middenin de natuur. Wat is er nu ontspannender dan te gaan slapen en wakker te worden ergens in the middle of nowhere? Het enige dat je hoort zijn de geluiden van de natuur en de vogeltjes. Lees bijvoorbeeld lekker een boek op de veranda of in de tuin. Of geniet gewoon even van het feit dat je helemaal niets hoeft te doen!

Ook een wandeling door de natuur kan heerlijk zijn om tot rust te komen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling over het strand of door het bos. Hoe heerlijk is dat en wanneer heb je dat eigenlijk voor het laatst gedaan? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te gaan fietsen en tussendoor lekker een romantische picknick te houden ergens op een veld. Laat je verrassen door al het moois dat de natuur je te bieden heeft en ontdek nieuwe plekken. Lekker de toerist uithangen in een onbekende plaats kan ook heerlijk ontspannend werken. Ben je dus echt toe aan ontspanning? Dan is een last minute vakantie in Zeeland perfect!

Waarom naar Zeeland?

Zeeland is een prachtige provincie, maar toch zijn veel Nederlanders er nog nooit geweest. We gaan sneller op vakantie naar een provincie waar grote steden zijn, of naar een plek waar we al jaren wonen. Maar je moet een keer in je leven in Zeeland geweest zijn want deze provincie ademt historie, natuur en rust uit. Zo kun je er natuurlijk volop genieten van de zee en het strand, maar je kunt er ook prima terecht voor heerlijk eten. Zo vind je bijna overal wel een viskraam of tentje waar je de lekkerste vis kunt krijgen.

Tot rust komen

Zeeland is een dunbevolkte rustige provincie. Het kan zomaar zijn dat je tijdens een lange wandeling in de natuur helemaal niemand tegenkomt. En soms is dat hartstikke fijn, vooral als je op vakantie gaat om even helemaal tot rust te komen. Geniet van de knisperende bladeren onder je voeten, de vogels die fluiten in de bomen en de wind die zachtjes door de bomen ruist. In Zeeland hoor je dingen waar je in het stadse leven niet eens meer aandacht aan besteed omdat ze zo gewoon zijn en omdat er zoveel andere geluiden te horen zijn die zorgen voor ruis. Ook is dat natuurlijk perfect om weer eens nader tot elkaar te komen. Geniet daarom eens van een last minute vakantie in Zeeland met z’n tweetjes. Boek bijvoorbeeld lekker een vrijstaand huisje middenin de natuur of geniet juist in een knusse tent met z’n tweeën. Maak eindeloze wandelingen en geniet van de goede gesprekken die jullie lang niet hebben gehad. ‘s Avonds kun je heerlijk uit eten gaan in Zeeland, dus maak er gerust een romantisch diner van.

Eindeloze opties op het water

Zeeland, een land in zee. Het zou zonde zijn als je tijdens je vakantie hier niet wat van meepikt. Of het nu een lange wandeling over het strand is of een boottocht, in Zeeland kun je heerlijk genieten van de Noordzee. Er zijn talloze organisaties die opties voor watersporten aanbieden, van zeilscholen tot surfen of duiken. Je kan bijvoorbeeld meezeilen op historische zeilschepen zoals de Scaldis en Morgenster! Met behulp van de schippers hijs je de zeilen, waarna je kunt genieten van de rust terwijl de wind door je haren waait en je oren het geruis van de wind opvangen.

De natuur

Als natuurliefhebber is Zeeland zeker een goede keus voor een last minute vakantie. Er zijn in Zeeland 16 natuurgebieden. Zo is er bijvoorbeeld Nationaal Park Oosterschelde wat het grootste nationale park van Nederland is. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Door het getij is er een continu veranderend landschap. Bij eb zie je de platen en slikken, bij vloed is het een spel van wind en water. En onder water is een prachtige kleurige wereld verscholen. Achter de dijken vind je herinneringen aan het leven van de Zeeuwen met de zee in de vorm van karrevelden, inlagen en kreekgebieden.

Door die veranderende omstandigheden, door de biotopen van zout en zoet water, het diepe en ondiepe water en sterke en zwakke stroming zijn er verschillende ecosystemen ontstaan met haar eigen soorten planten en dieren. Zo kun je bijvoorbeeld bij laag water zeehonden te zien als ze liggen te zonnen op zandbanken. Prachtige dieren om een keer in het wild te zien in plaats van in een dierentuin, en dat in ons kikkerlandje Nederland! Maar wist je dat er ook bruinvissen te zien zijn in dit gebied? Ze zijn helaas niet makkelijk te zien in het water, omdat ze niet zoals andere dolfijnen hoog het water uitspringen. Je moet dus net geluk hebben met deze bijzondere zoogdieren!

Omgeving

Zeeland lijkt voor veel mensen moeilijk bereikbaar, maar de route erheen is al prachtig. Mocht je wat langer verblijven in Zeeland en een dagje een stad willen bezoeken, dan kun je ook altijd naar een van de Belgische steden gaan. Stel je verblijft in Hulst, dan ben je met de auto binnen een halfuur in Gent, Antwerpen of Brugge. Zo kun jij tijdens je vakantie ook nog wat van ons buurland België meepikken! Je kan er uiteraard ook voor kiezen om lekker in de omgeving van je vakantiehuisje te verblijven, alles is mogelijk. Heb jij binnenkort een paar daagjes vrij of misschien wel langer? Aarzel dan niet en ga lekker naar Zeeland! Het zal je verrassen wat deze provincie te bieden heeft. Natuurhuisje heeft op deze pagina de vakantiehuisjes op een rijtje gezet die jij nog last minute kunt boeken in Zeeland. Loop jij binnenkort lekker op blote voeten over het Zeeuwse strand?

Type accommodaties

Op onze website zijn er genoeg type accommodaties te vinden als vakantiehuisje in Zeeland. Zo kan je in Ouwerkerk bijvoorbeeld verblijven in een 2-persoonsbungalow wat uitermate geschikt is voor natuurliefhebbers. Of je kan in Hulst in een artistiek ingerichte blokhut overnachten. Een ideale locatie als je graag naar Gent of Antwerpen wilt, want daar ben je zo! Wil je met een grote groep er op uit? Dan kun je kijken naar het natuurhuisje in Koudekerke. Hier kan je maar liefst met 10 personen heen en deze accommodatie straalt een en al karakteristiek uit. Maar Natuurhuisje beschikt niet alleen maar over gewone vakantiehuizen. Je kunt er ook prima terecht wanneer je op zoekt naar wat afwisseling. Misschien ga je al je hele leven op vakantie in een huisje of in een stacaravan? Dan is het wel eens tijd voor wat anders! Daarom kun je bij ons ook terecht voor het verblijven in een unieke accommodatie. Zo beschikken wij over pipowagens, safaritenten, tiny houses en zelfs yurts!

Verblijven in een yurt

Misschien heb je er wel eens van gehoord of misschien ook niet. Vroeger werden yurts namelijk alleen gebruikt door rondtrekkende nomaden. De nomaden gebruikten deze voor bewoning, terwijl ze rondtrokken met hun vee. Tegenwoordig is het dus ook een origineel vakantieverblijf voor toeristen! Een yurt is een traditionele ronde tent en heeft altijd een zeer gezellige uitstraling en geeft een warmtelijk gevoel. Je kunt een yurt ook wel zien als een soort tent, maar dan veel gezelliger! Verblijven in een yurt is gewoon een ervaring dat je echt een keer mee moet maken. Onze yurts bevinden zich uiteraard middenin de natuur en dit is dan ook dé perfecte manier om je één met de natuur te voelen. Uiteraard zijn de yurts gewoon voorzien van alle dagelijkse benodigdheden en kom je absoluut niets te kort! Ben jij dus van plan om een last minute naar Zeeland te boeken? Kijk dan zeker eens voor een yurt in de buurt!

Verblijven in een tiny house

Voor iedereen die weleens minimalistisch wilt leven, is een verblijf in een Tiny House een absolute must-do! Dit type accommodatie is ontstaan uit een beweging, namelijk uit de beweging van het minimalisme. Hierin wordt geloofd dat je weinig nodig hebt om écht gelukkig te zijn en je voldaan te voelen. Het idee is dan ook dan je alleen hebt en gebruik maakt van de dingen die echt noodzakelijk zijn in het leven en écht geluk brengen. Dit alles begon als sociale beweging in Amerika, maar het is langzamerhand ook over komen waaien naar Europa. Wanneer je een keer echt wilt ervaren hoe het is om minimalistisch te leven, maar je hebt geen zin om bij aankomst de tent op te moeten zetten, dan is een Tiny House perfect voor jou! Je arriveert op je bestemming en je stapt gewoon naar binnen, dus je hoeft niet eerst te stoeien met tentstokken of de luchtbedden op te blazen voordat je kunt gaan relaxen. Stap je Tiny House binnen en ontdek hoe leuk en knus het huisje van binnen is. Kies in plaats van een vakantiehuis in Zeeland dus gerust eens voor een Tiny House!

Waarom Natuurhuisje?

Wanneer je kiest voor een accommodatie van Natuurhuisje voor jouw last minute vakantie naar Zeeland of welke locatie dan ook. Dan weet je dat je goed zit. Houd jij van de natuur, rust, schoonheid en houd je niet van massatoerisme? Ook dan kies je voor een accommodatie van Natuurhuisje! Met onze verblijven kun je echt even ontsnappen uit de drukte. Laat je hectische leventje even voor wat het is en denk een keer aan jezelf voor de verandering.

Omdat wij zoveel keus hebben en je in elk gebied wel een accommodatie van ons kunt vinden, zit er voor iedereen wel wat tussen. Jong, oud, groot en klein, iedereen kan zich vermaken tijdens een last minute vakantie in Zeeland. Heb je bijvoorbeeld wel behoefte aan wat aanspraak en mensen die de omgeving kennen? Dan kies je voor een B&B! De eigenaren van een bed and breakfast staan namelijk maar al te graag voor je klaar. Wil je echt helemaal afgezonderd zitten? Dan boek je een vrijstaand huisje in the middle of nowhere! Rust en stilte, wat wil een mens nog meer?

Bekijk dus snel het aanbod van last minute vakanties in Zeeland en laat je verrassen door het prachtige aanbod. Misschien zit jij volgende week wel in Graauw, Renesse of Hulst! Het leuke van het boeken van een last minute is dat je op dit moment nog helemaal niet in de vakantiesfeer bent, maar dat zal snel veranderen. Zodra de vakantie namelijk geboekt is, kan het inpakken van de koffers beginnen. Geniet dus alvast van de voorpret en kies snel jouw favoriete verblijf voor een geweldige last minute in Zeeland.