Luxe bungalow Nederland

Kies deze vakantie eens voor een luxe bungalow in eigen land en doe het eens helemaal anders! In Nederland valt namelijk nog genoeg te ontdekken en een luxe verblijf maakt de vakantie natuurlijk helemaal af. Bij luxe kun je denken aan een jacuzzi, een sauna of gewoon een grote keuken met alles erop en eraan. Kijk in de omschrijving om te zien waar jouw bungalow allemaal aan voldoet en kies snel je favoriet.

Lees meer over luxe bungalow Nederland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Luxe bungalow Nederland

Kies deze vakantie eens voor een luxe bungalow in eigen land en doe het eens helemaal anders! In Nederland valt namelijk nog genoeg te ontdekken en een luxe verblijf maakt de vakantie natuurlijk helemaal af. Bij luxe kun je denken aan een jacuzzi, een sauna of gewoon een grote keuken met alles erop en eraan. Kijk in de omschrijving om te zien waar jouw bungalow allemaal aan voldoet en kies snel je favoriet.

Luxe kan voor iedereen wat anders zijn. Daarom bieden we allerlei verschillende soorten luxe bungalows aan. Vaak betekent een luxe toch wel iets wat je thuis niet hebt, en op vakantie graag wel zou willen hebben om er maximaal van te kunnen genieten. Als jij duidelijk hebt wat luxe en comfort voor jou betekent, kun je de accommodaties hierop filteren op de website van natuurhuisje. Is een sauna voor jou bijvoorbeeld de definitie van luxe? Dan kun je daar je zoektocht op afstemmen. Ook een zwembad betekent voor velen luxe tijdens een vakantie. Hierbij geldt dat een buitenzwembad bij een luxe vakantiehuisje vaker voorkomt dan een binnenzwembad. Dit laatste maakt een verblijf wel erg geschikt voor in de winter, in plaats van alleen in de zomer.

Vind je het belangrijk zelf te kunnen koken tijdens je verblijf? Ga dan voor een luxe zoals een uitgebreide keuken in je vakantiehuisje. Of wil je graag lekker kunnen badderen? Ga dan voor een accommodatie met privé bad of jacuzzi! Al deze factoren kunnen je verblijf comfortabeler en dus luxer maken. Uiteraard ga je niet de hele vakantie in het huisje zitten. Ook in eigen land is namelijk nog van alles te ontdekken in de prachtige natuur! Je kunt een luxe verblijf dan ook prima combineren met een dagje vol activiteiten. Wissel het af en kies de ene dag voor ontspanning, terwijl je de volgende dag lekker actief bent

Ontdek de natuur in eigen land

Als je kiest voor een luxe bungalow in Nederland, is de Veluwe een topbestemming. Dit ligt natuurlijk in Gelderland en barst van de mooie natuurgebieden. Een bezoekje aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe hierbij uiteraard niet ontbreken! Hier kun je namelijk pas echt je hart ophalen in de spectaculaire natuur. Dit alles kun je bijvoorbeeld prima verkennen met een wandeling of met een fijne fietstocht. Ook kun je hier prima gaan rondfietsen op een elektrische fiets om nóg meer te ontdekken, maar ook met de scooter is het prima te doen. Je ontdekt zo plekjes die je met de auto nooit tegen was gekomen en die met de fiets misschien net iets te ver weg waren. Tussendoor is de kans groot dat je wild kunt spotten, vooral ‘s ochtends vroeg en ‘s avonds laat. Houd je oren en ogen dus goed open!

Het fijne van een Natuurhuisje is trouwens dat je je midden in de natuur bevindt. Zo word je iedere ochtend wakker met alleen maar de geluiden van de natuur om je heen. Geniet van het fluiten van de vogeltjes. Daarnaast kun je de ochtenden dus prima beginnen met een heerlijke wandeling door de natuur. Het is maar net wat jij wil. Wil je ‘s avonds genieten van de zonsondergang? Dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk! Wie weet kun je ook wel genieten van een prachtige sterrenhemel op jouw terras of in de tuin. Wist je trouwens dat wij allerlei unieke accommodaties aanbieden? Denk hierbij aan pipowagens, boomhutten, tiny houses, safaritenten en nog veel meer!

Geniet van de luxe en ontdek de omgeving

Als je kiest voor een luxe bungalow zit je natuurlijk altijd goed. Alle huisjes die worden aangeboden bij Natuurhuisje zijn uiterst comfortabel en voorzien van alle gemakken, zodat jij een onbezorgde vakantie kunt beleven. Daarnaast beschikken de luxe bungalows dus ook over een beetje extra luxe. Denk hierbij aan een zwembad, een jacuzzi, een sauna of een infraroodsauna. Natuurlijk ga je niet de hele vakantie in het huisje zitten. Je zal er zeker weten op uit willen trekken en het gebied willen gaan verkennen. Dit kun je in de meeste gevallen prima te voet of op de fiets doen. Is jullie conditie niet zo goed? Dan biedt de elektrische fiets of scooter uitkomst!

Ook als het weer niet meezit is er in Nederland genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje winkelen in een overdekt winkelcentrum. Ook een bezoek aan een mooi kasteel of een mooie kerk is dan goed te doen. En wat dacht je van een bezoekje aan een museum? Waar je ook verblijft in Nederland, overal is wel wat te ontdekken! Ook is er overal wel iets te doen qua indooractiviteiten. Denk hierbij aan minigolf, paintballen, bowlen of karten. Als je lekker op pad bent en het begint ineens te regenen kunnen jullie altijd nog even schuilen in een restaurant. Maak van deze gelegenheid gebruik om eens uitgebreid te lunchen of te dineren in een goed restaurant. Verwen jezelf gerust tijdens deze heerlijke, luxe vakantie.

Het Hollandse klimaat

Een luxe verblijf is natuurlijk altijd een goed idee, zeker als je van een beetje comfort houdt! Toch is het wel zo handig om te weten hoe het zit met het Hollandse klimaat. Ieder seizoen heeft natuurlijk zo zijn eigen charme. In de lente en de zomer kunnen jullie heerlijk buiten eten en genieten, terwijl je in de winter lekker bij de open haard kunt zitten. Met een beetje geluk valt er ook nog wat sneeuw! Al is die kans in Nederland helaas wel erg klein… Wist je eigenlijk dat de zomers in Nederland steeds warmer worden? In Augustus 2020 was er zelfs sprake van een hittegolf die maar liefst 8 dagen duurde! In Limburg liepen de temperaturen hierbij op tot wel 38 graden. De winters zijn echter zeer mild. Toch hebben we in het voorjaar van 2021 ineens weer te maken gehad met wat sneeuw door het hele land. Ook heeft het toen bijna een week lang gevroren waarbij temperaturen tot -13 behaald werden.

Als je echt wil genieten van een dik pak sneeuw in de winter, heb je daarop de meeste kans in Zuid-Limburg. Tijdens jullie vakantie in een luxe woning in Nederland is het dus handig om van tevoren te bepalen of jullie graag naar buiten willen of gewoon lekker binnen blijven. Zijn jullie van plan om te gaan wandelen, fietsen of te gaan varen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als het droog blijft en de temperaturen aangenaam zijn. De beste periode daarvoor zijn de maanden Mei, Juni en Juli. Wanneer je ook op vakantie gaat, in een bungalow van Natuurhuisje zit je sowieso goed!