Luxe vakantiehuis Zeeland

Vind jij het prettig om tijdens een vakantie je eigen gang te gaan, maar wil jij de comfort van een hotel liever niet achter je laten? Dan kun je het beste kiezen voor een luxe vakantiehuis in Nederland. Je zal bij een vakantiehuisje misschien aan een kleine en simpele bungalow denken, maar niks is minder waar. In Nederland vind je veel verschillende soorten vakantiewoningen waar je kan ontspannen te midden van luxe en comfort. Zo kun je even helemaal tot rust komen tijdens de vakantie.

Lees meer over luxe vakantiehuis zeeland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Luxe vakantiehuis Zeeland

Vind jij het prettig om tijdens een vakantie je eigen gang te gaan, maar wil jij de comfort van een hotel liever niet achter je laten? Dan kun je het beste kiezen voor een luxe vakantiehuis in Nederland. Je zal bij een vakantiehuisje misschien aan een kleine en simpele bungalow denken, maar niks is minder waar. In Nederland vind je veel verschillende soorten vakantiewoningen waar je kan ontspannen te midden van luxe en comfort. Zo kun je even helemaal tot rust komen tijdens de vakantie.

Overnachten in een luxe vakantiehuis

Wie houdt er nu niet van een fijne vakantie? Een vakantie is natuurlijk hoe dan ook fijn en een grote luxe, maar je kunt het jezelf nog veel fijner maken door een luxe accommodatie te boeken! In een luxe huisje beleef jij een vakantie zoals het zou moeten zijn. In een luxe huisje heb je namelijk extra faciliteiten tot je beschikking die je in reguliere accommodaties niet zou hebben. Denk hierbij aan je eigen badkuip, of een sauna of zwembad. Zo heb je echt je eigen kleine mini spa in je accommodatie waardoor je écht even helemaal kunt opladen. Heb je dus echt behoefte aan rust en ontspanning? Dan is een luxe huisje echt wat voor jou. Het fijne is dat je luxe huisjes van Natuurhuisje overal door Europa vindt. Houd jij dus van de Franse kustlijnen of van de Italiaanse plattelanden, of ga jij juist voor een vakantie in eigen land? Er is altijd wel een luxe huisje voor jou te vinden!

Er zijn vele redenen om een luxe huisje te huren op vakantie. Wie weet heb jij wel wat te vieren met je grote liefde of ga je op familieweekend? Misschien wil je wel gewoon een uitstapje alleen maken in een luxe huisje om zo helemaal tot rust te komen en je even af te zonderen van al je verplichtingen en het drukke werkleven. Wat de reden dan ook mag zijn voor het boeken van een luxe huisje, het is altijd een goed idee! In een luxe huisje zal je je voelen als een ware koning of koningin op vakantie, door al die extra luxe features die je kunt vinden in de accommodatie. Helemaal weg van de toeristenmassa en de werkdrukte krijg jij de kans je weer helemaal te verbinden met de natuur, en te genieten van de dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Een vakantie in een luxe huisje van Natuurhuisje staat gelijk aan een vakantie vol ontspanning en genot, met veel leuke, luxe verrassingen!

Voor een luxe vakantie hoef je allang niet meer een accommodatie te boeken in een grootschalig hotel. Je kunt het namelijk ook eens een beetje anders aanpakken, en een luxe huisje boeken bij Natuurhuisje. Dan verblijf je juist ver weg van de toeristenmassa en middenin de natuur! Als dat niet luxe is! In een luxe accommodatie van Natuurhuisje kun je net zo goed genieten van de mooiste stranden voor de deur, de mooiste uitzichten, de mooiste luxe faciliteiten en het lekkerste eten. Het enige verschil met een groot, luxe hotel is dat je ook omringd wordt door pure rust!

Activiteiten

Zeeland is natuurlijk de provincie bij uitstek voor een strandbezoek in Nederland. Je kunt er dan ook heerlijk uitwaaien in de duinen of op het strand, met of zonder de hond. Uitrusten kan in één van de vele strandpaviljoens. Zeeland heeft zijn stranden opgedeeld in drie categorieën; natuurlijk, familie en watersport. Op de natuurlijke stranden vind je unieke planten zoals zeehulst en zeevenkel, en dieren als de nachtegaal en hooglandrunderen. Bij het strand ’t Zwin kun je zelfs oude haaientanden vinden! Bezoek het strand Zwarte Polder om onder leiding van een gids het strand op te gaan. Op de speciale familiestranden zijn er speelfaciliteiten voor de kinderen en badmeesters om alles in de gaten te houden. Bij het strand van Ouddorp kun je zeehonden spotten als het laagwater is! Op enkele stranden is het toegestaan om, vooral in de zomer, verschillende watersporten uit te voeren. Ga hier surfen, kitesurfen, wakeboarden of blokarten. Het meest bekende strand onder watersporters is de Brouwersdam, hier zijn de golven meestal hoog en het is makkelijk te bereiken. In de buurt van Renesse zijn ook verschillende geschikte stranden te vinden!

Interesse in iets educatiefs? Breng dan eens een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, waar je van alles leert over zand, wind en water, de elementen die het Zeeuwse landschap typeren. Dit themapark is erg leuk om met de hele familie te bezoeken, maar ook zonder kinderen is het heel interessant. Je kunt hier van alles leren over de watersnoodramp van 1953, en het is zeker een ‘must-do’ wanneer je de deltawerken bezoekt. Wil je liever iets avontuurlijks en actiefs ondernemen? Onderneem dan een mountainbiketocht door één van de boswachterijen, een snorkel- of duikexcursie in de Zeeuwse wateren, maak een kanotocht over het water of huur een boot en ga op de Noordzee vissen. Langs de kust van de Noordzee kun je zelfs zeehonden en bruinvissen spotten!

Overnachten met Natuurhuisje

Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw bijzondere overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Zeeland draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht planten wij namelijk namens jou een boom, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes die nog beschikbaar zijn, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.