Nachtje weg met hond

Ga jij graag een nachtje weg met de hond? Dan vind je hier jouw ideale accommodatie! Iedereen met een hond weet waarschijnlijk wel dat een vakantie vele malen leuker is als je je hond mee mag nemen. Een accommodatie waar dit toegestaan is, is dan ook van groot belang om weg te kunnen met je hond! Al ga je enkel maar een nachtje weg met de hond, in een accommodatie van Natuurhuisje beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Lees meer over nachtje weg met hond

8087 Natuurhuisjes

Nachtje weg met hond

Ga jij graag een nachtje weg met de hond? Dan vind je hier jouw ideale accommodatie! Iedereen met een hond weet waarschijnlijk wel dat een vakantie vele malen leuker is als je je hond mee mag nemen. Een accommodatie waar dit toegestaan is, is dan ook van groot belang om weg te kunnen met je hond! Al ga je enkel maar een nachtje weg met de hond, in een accommodatie van Natuurhuisje beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Een nachtje weg is vaak al genoeg om even helemaal op te laden, maar wat als je nu je hond wilt meenemen? Het kan wel eens een struggle zijn voor mensen met een hond om een geschikte accommodatie te vinden, al is het maar voor een nachtje. Niet overal worden honden toegestaan namelijk, maar jij wilt jouw trouwe viervoeter toch echt niet thuis laten! Het is daarom erg belangrijk dat je een geschikte accommodatie vindt voor jou en je hond. En dan natuurlijk het liefste een plek waar je hond buiten volop kan rennen en kan genieten van de open natuur! Zulke plekjes zijn vaak moeilijk te vinden, maar bij Natuurhuisje hebben wij het je een stuk gemakkelijker gemaakt. Hier vind je de mooiste accommodaties middenin de natuur waar je je hond mee naartoe kunt nemen!

Iedereen met een hond weet wel dat je hond deel uitmaakt van de familie. Hij zal dus echt niet zomaar thuis gelaten worden! Hoe fijn is het wel niet voor baasje en hond om op vakantie heerlijk te kunnen rennen en spelen in de open natuur, die je vlak voor de deur van de accommodatie kunt vinden? Dit is een gevoel van pure vrijheid voor zowel baasje als hond. Voor jou is het een ware traktatie om omringd te worden met de schoonheid en rust van de pure natuur, en voor je hond hoeven we niet uit te leggen dat het een ware droom is om zo veel ruimte te hebben om volop te rennen en spelen. Vanaf nu hoef je nooit meer lang te zoeken naar de perfecte accommodatie voor een nachtje weg met je hond, want bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties dichtbij huis waar je hond toegestaan is, ideaal voor een nachtje weg!

Wanneer je een nachtje weg gaat met je hond, is het natuurlijk wel handig om niet zo ver van huis te gaan. Het gaat immers maar om een nachtje! De meeste mensen kiezen er dan ook voor om tijdens een nachtje weg te kiezen voor een accommodatie in Nederland of hooguit in België of Duitsland. Zo zal je maximaal kunnen genieten van de tijd die je hebt en zo zal je een ware minivakantie kunnen beleven met je hond! Het is wel zo handig dat je op bestemming kunt komen met de auto, want dan kan ook de hond gemakkelijker mee dan in het vliegtuig. Wie denkt dat er niet veel te ontdekken valt dichtbij huis, die heeft het mis! In zowel Nederland, België en Duitsland zijn er namelijk prachtige accommodaties in de mooiste natuurgebieden.

Verblijven in een Natuurhuisje

Een nachtje weg met de hond in een Natuurhuisje is werkelijk uniek. Het is niet zoals een vakantie zoals in een standaard hotel of appartementencomplex, want bij ons verblijf je middenin de natuur op de allermooiste plekjes! De accommodaties die je hier vindt zijn speciaal uitgezocht op het feit dat honden zijn toegestaan. Je kunt aan het icoontje van het hondje zien of huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Alle Natuurhuisje zijn gelegen ver weg van het massatoerisme en de drukte van de stad. Dit is dus een oase van rust voor zowel jou en je hond. Je hond zal hier werkelijk de tijd van zijn leven beleven met al die natuur en ruimte om zich heen! Samen zullen jullie een onvergetelijke paar dagen beleven waarbij spelen in de natuur centraal staat. Je zult weer volledig kunnen opladen met de kracht van de natuur, om zo even helemaal te ontstressen zodat je er de week erna er weer tegenaan kunt gaan!

Bij Natuurhuisje vind je allerlei soort accommodaties voor jou en je hond, en ze zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Zo kun je hier bungalows, safaritenten, vakantieboerderijen, B&B’s, omgebouwde kastelen, pipowagens en yurts vinden. Dit is dus wel even wat anders dan de standaard accommodatie! In een Natuurhuisje zal je kunnen genieten van het echte buitenleven met je hond, maar dan wel zonder de ongemakkelijkheden van kamperen. Ga je voor een glamping, dan staat de tent al op en zijn er comfortabele bedden aanwezig met schoon sanitair. In een B&B kun je dan weer rekenen op persoonlijke service en een intiem verblijf, omdat je vaak direct in het huis of op het erf van de eigenaren verblijft met je hond!

Bestemmingen

Zoals je zelf waarschijnlijk ook al bedacht had, is het voor een enkel nachtje weg met de hond handig dichtbij huis te blijven. Zo kun je gauw de auto pakken en gaan met je hond! Je kunt dan ook het beste in Nederland, België of Duitsland blijven, maar wil je wat anders dan zijn er natuurlijk geen grenzen! In Nederland hebben wij prachtige accommodaties voor jou en je hond. Wat dacht je van een Natuurhuisje in de provincie Gelderland? Deze provincie wordt gekenmerkt door spectaculaire natuur, vooral die van de Veluwe en Nationaal Park de Hoge Veluwe! In dit Nationaal Park kun je nog veel wildlife spotten en genieten van de glooiende bossen. Wat dacht je van een accommodatie in Limburg? Vanuit hier kun je eens gaan wandelen in de Limburgse heuvels en de mergelgrotten gaan ontdekken!

Een typische vakantieboerderij in België is ook super voor jou en je hond. Hier heb je toch net een wat andere beleving dan in Nederland, maar je bent toch dichtbij huis! In België vind je ook wat meer heuvels en valleien waar het heerlijk vertoeven is onder het genot van een lange wandeling met jouw hond.