Vakantiehuizen Gelderse poort

Het gebied waar de Rijn vanuit Duitsland Nederland binnenstroomt wordt de Gelderse poort genoemd. Net voorbij het punt waar de Neder-Rijn zich afsplitst bevind zich ten zuiden van de Waal de Millingerwaard. De Millingerwaard is ongetwijfeld één van de mooiste natuurgebieden uit de wijde omgeving. Het aantal plantensoorten dat hier is vastgesteld is ongekend hoog en het is dan ook meer dan de moeite waard om door dit bijzondere gebied te struinen.

Lees meer over vakantiehuizen in Gelderse poort
Lees meer over:

Hier vindt u prachtige vakantiehuizen nabij de Sallandse Heuvelrug. De Sallandse heuvelrug is een heuvelachtig natuurgebied met dalen en de mooiste vergezichten. Naast uitgestrekte naad- en loofbossen bestaat het natuurgebied uit grote heidevelden en kleine zandverstuivingen. Kenmerkend zijn ook de jeneverbesstruwelen, dit is nog maar op weinig plekken in Nederland te vinden. Het gebied is tevens het laatste gebied in Nederland waar er nog korhoender voorkomen. Deze bijzondere vogelsoort staat op het randje van uitsterven, onlangs zijn er vogels uit Scandinavië uitgezet in het natuurgebied. Met deze poging wordt geprobeerd om de korhoender populatie in Nederland toch nog te redden.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt vakantiehuis Sallandse Heuvelrug dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt altijd even contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de omgeving of een vakantiehuis dat u wilt huren. U kunt dit doen per e-mail maar ook per telefoon.