Vakantiehuisjes in het bos

Er is niets leuker dan verblijven in een vakantiehuisje midden in de natuur. ‘s Ochtends wakker worden met niets anders om je heen dan het gefluit van de vogeltjes. ‘s Avonds op het terras genieten van een prachtige sterrenhemel. En natuurlijk het feit dat je vanuit je huisje meteen de vrije natuur instapt en dus kunt beginnen met een verfrissende wandeling. Gelukkig is dit mogelijk bij Natuurhuisje! Wij bieden namelijk diverse accommodaties aan waarbij je midden in de natuur verblijft en ook nog eens in of vlakbij een prachtig, groen bos.

Lees meer over vakantiehuisjes in het bos

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

In het bos

Er is niets leuker dan verblijven in een vakantiehuisje midden in de natuur. ‘s Ochtends wakker worden met niets anders om je heen dan het gefluit van de vogeltjes. ‘s Avonds op het terras genieten van een prachtige sterrenhemel. En natuurlijk het feit dat je vanuit je huisje meteen de vrije natuur instapt en dus kunt beginnen met een verfrissende wandeling in het bos. Gelukkig is dit mogelijk bij Natuurhuisje! Wij bieden namelijk diverse accommodaties aan waarbij je midden in de natuur verblijft en ook nog eens in of vlakbij een prachtig, groen bos.

Als je kiest voor een verblijf in een bos of in de buurt van een bosrijke omgeving, dan ben je er zeker van dat je deze vakantie volop van de natuur kunt genieten. Ga jij op zoek naar bijzondere vogels of ga je misschien wel andere wilde dieren spotten? Een wandeling door het bos maken heeft sowieso iets heel rustgevends en werkt erg ontspannend. Tijdens je vakantie in het bos kun je dus weer even helemaal opladen en met een ontspannen gevoel terug naar huis keren. Uiteraard kun je kiezen voor een accommodatie in eigen land, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige bosrijke Ardennen? Of een natuurvakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, Tsjechië, Duitsland of Oostenrijk? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een vakantiehuisje tot jouw beschikking. Laat je inspireren door de mooiste bosrijke omgevingen en de leukste bestemmingen!