Weekendje weg

Een weekendje weg is de ideale manier om even helemaal te ontspannen. En als het aan ons ligt, is de beste plek daarvoor: midden in de natuur. Al zijn het maar een paar dagen, het kan als een lange vakantie voelen. Even weg van alle drukte en hectiek. Een paar dagen niets te hoeven doen, het is een heerlijk gevoel. Voor een weekendje in de natuur hoef je niet ver te reizen, met voldoende keuze in Nederland en onze buurlanden België en Duitsland. Bij Natuurhuisje vind je de mooiste en meest unieke huisjes in de natuur, voor een weekend met rust, ruimte en ontspanning.

Lees meer over een weekendje weg

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Weekendje weg

Een weekendje weg is de ideale manier om even helemaal te ontspannen. En als het aan ons ligt, is de beste plek daarvoor: midden in de natuur. Al zijn het maar een paar dagen, het kan als een lange vakantie voelen. Even weg van alle drukte en hectiek. Een paar dagen niets te hoeven doen, het is een heerlijk gevoel. Voor een weekendje in de natuur hoef je niet ver te reizen, met voldoende keuze in Nederland en onze buurlanden België en Duitsland. Wil je een lang weekend weg? Bekijk dan eens het aanbod voor een paar dagen Frankrijk of Spanje. Welke bestemming je ook kiest, bij Natuurhuisje vind je de mooiste en meest unieke huisjes in de natuur, voor een weekend met rust, ruimte en ontspanning.

Bijzondere huisjes

Bij Natuurhuisje.nl vind je veel bijzondere accommodaties. Haal het kind in jezelf naar boven en overnacht tijdens je weekend weg in een boomhut. Gaan de kinderen mee? Zeker weten dat zij hier nog weken over doorpraten. Tijdens een weekendje in een wikkelhuisje voel je je één met de natuur. Een wikkelhuisje is een uniek Nederlands concept, gemaakt uit karton. Geen zorgen, een extra laagje zorgt ervoor dat het huisje droog blijft. Voor wat meer ruimte kun je verblijven in een vakantieboerderij of een bungalow. Ideaal voor wat grotere gezelschappen en weer eens wat anders dan een standaard hotel of appartement.

Tijdens een weekendje weg via Natuurhuisje verblijf je altijd in de natuur, ver weg van de massa en in een kleinschalige accommodatie. Na een weekend ontspannen in een van de unieke accommodaties op Natuurhuisje.nl ben je een ervaring rijker en geef je terug aan de natuur. Met je boeking steun je lokale natuurprojecten. Om je wegwijs te maken hebben we een overzicht gemaakt van onder andere de landschappen, flora en fauna, het weer, activiteiten en bestemmingen die je kan ontdekken tijdens je weekend weg. Lees verder om er achter te komen wat jouw ideale weekendje weg is.