Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Weekendje weg

Voor vele mensen is een weekendje weg de ideale manier om even helemaal te ontspannen. Ook al zijn het maar een paar dagen, als je het goed doet kan een weekendje als een lange vakantie voelen! Het is een heerlijk gevoel om een paar dagen helemaal niks te hoeven doen tijdens een weekendje weg, ver weg van de drukte en de hectiek van de stad en het werk. Naar onze mening kun je een weekendje weg het beste vieren op een plek in de prachtige natuur. Dit kan in Nederland of elders in Europa zijn, waar jij het liefste een paar dagen bent! Bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties in de natuur voor een gegarandeerd geslaagd weekendje weg met rust, ruimte en natuur om je heen.

Lees meer over een weekendje weg
Lees meer over:

Weekendje weg

Een weekendje weg met 4 personen, 2 personen, je partner, familie of vrienden: het moet af en toe kunnen. Het is het ideale moment om even te ontspannen, te genieten en leuke herinneringen te creëren zonder meteen een hele vakantie te hoeven opnemen. Ook al zijn het maar een paar dagen, na een weekendje weg kan je er weer helemaal tegenaan. Het is een heerlijk gevoel om een paar dagen helemaal niks te hoeven doen tijdens een weekendje weg, ver weg van de drukte en de hectiek van de stad en het werk. Met een weekendje weg bij Natuurhuisje kan je dus echt even lekker tot rust komen en genieten in de natuur.

Een weekendje weg kan in Nederland of elders in Europa zijn, waar jij het liefste een paar dagen bent! Ga voor een kort weekendje weg bijvoorbeeld naar Nederland, België, Noord-Frankrijk of Duitsland. Heb je net wat meer tijd en wil je toch net even wat verder reizen? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend in Spanje of Portugal. Wat je ook kiest, bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties in de natuur die garant staan voor een geslaagd weekendje weg met rust, ruimte en natuur om je heen.

Voor een weekendje weg zijn er vele opties qua soorten accommodaties. Zo kan je bij ons onder andere kiezen uit een bungalow, tiny house, pipowagen, boomhut, yurt, tipitent, vakantieboerderij, villa, vakantiehuisje of een chalet. Echt totaal anders dan een standaard hotel, appartement of vakantiepark dus! Elke accommodatie staat garant voor een unieke ervaring waar je heerlijk van zal kunnen genieten. Tijdens een weekendje weg in via Natuurhuisje verblijf je altijd in de natuur, ver weg van de toeristenmassa in een kleinschalige accommodatie.

Om je wat meer weg wijs te maken uit de grote keuze hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van onder andere de landschappen, flora en fauna, het weer, activiteiten en bestemmingen die je kan ontdekken tijdens je weekendje weg. Lees je dus snel in om er achter te komen wat jou ideale weekendje weg is.

Weekendje weg Italië
Weekendje weg Noord-Holland
Weekendje weg Utrecht
Weekendje weg Antwerpen
Weekendje weg Veluwe
Weekendje weg Zeeland
Weekendje weg December
Weekendje weg November
Weekendje weg 6 personen
Weekendje weg 8 personen
Weekend weg 10 personen
Weekend weg 12 personen
Weekend weg 14 personen
Weekend weg 20 personen
Weekendje weg last minute
Weekendje weg Hemelvaart
Dagje weg
Dagje uit
Lang weekend weg Nederland
Last minute overnachtingen
Weekendje weg met hond
Last minute weekend weg
Midweek weg
Midweek weg Nederland
Midweek weg Zeeland
Last minute midweek weg
Nachtje weg
Romantisch dagje weg
Romantisch weekend
Weekje weg Duitsland
Weekendje weg Groningen
Weekendje weg Drenthe
Romantisch dagje uit