Overnachting met hond

Heb jij een hond, dan wil je hem natuurlijk overal mee naartoe nemen! Een hond is je beste vriend, en daarom mag hij natuurlijk niet thuis blijven wanneer je op vakantie gaat. Een overnachting met de hond vinden is niet altijd even gemakkelijk. Niet in alle accommodaties zijn honden namelijk even welkom. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben wij hier prachtige accommodaties voor je verzameld waar je hond gewoon mee naartoe mag! Middenin de natuur zullen jullie een heerlijke vakantie beleven!

Lees meer over overnachting met hond

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Overnachting met hond

Heb jij een hond, dan wil je hem natuurlijk overal mee naartoe nemen! Een hond is je beste vriend, en daarom mag hij natuurlijk niet thuis blijven wanneer je op vakantie gaat. Een overnachting met de hond vinden is niet altijd even gemakkelijk. Niet in alle accommodaties zijn honden namelijk even welkom. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben wij hier prachtige accommodaties voor je verzameld waar je hond gewoon mee naartoe mag! Middenin de natuur zullen jullie een heerlijke vakantie beleven!

Als jij een hond hebt, dan begrijp je de struggle helemaal van het vinden van een geschikte accommodatie wanneer je met je grote maatje op vakantie gaat. Hij moet natuurlijk wel mee kunnen en kunnen verblijven in dezelfde accommodatie! Misschien zullen mensen zonder hond het niet zo snel begrijpen, maar een overnachting zonder hond is echt niet hetzelfde voor jou. De perfecte vakantie voor jou ziet er dan misschien ook heel anders uit dan voor iemand zonder hond. Voor jou is namelijk het ideale om een groot stuk natuur en groen direct voor de accommodatie te hebben, waar jij en je hond eindeloos kunnen rennen en spelen. Bij Natuurhuisje is het niet moeilijk om een mooie accommodatie te vinden met hond, want op deze pagina vind je de mooiste Natuurhuisje die je allemaal kunt betreden met je trouwe viervoeter, zodat jullie samen een perfecte overnachting kunnen beleven!

Je hond en jij verdienen het nu eenmaal om een grandioze vakantie te beleven samen. Daarom is het van groot belang om een accommodatie te kiezen met veel ruimte en groen voor de deur. Op deze manier hoeven jullie je geen van beide te vervelen tijdens het uitstapje. Een overnachting met je hond is immers pas compleet als jullie beide het fijn hebben gehad! Of je nu een weekje, een weekendje of slechts een nachtje wilt overnachten met de hond, bij Natuurhuisje kun je gegarandeerd de perfecte accommodatie in de natuur vinden. Al de accommodaties op onze websites waar honden worden toegelaten, worden gekenmerkt door het icoontje met het hondje. Hieraan herken je gelijk of je hondje mee mag of niet! Het is namelijk wel zo fijn als je hond met een warm welkom wordt ontvangen, net zoals jij.

Een overnachting met de hond kan je doen met meerdere personen. De meeste accommodaties zijn namelijk erg ruim opgezet om extra veel ruimte te creëren voor de honden en de gasten. Kijk vooral eens bij de specificaties van de accommodaties om te zien hoeveel personen er precies in de accommodatie passen, plus de honden. Zo weet je altijd zeker dat er genoeg ruimte is voor jou en je grote viervoetige vrienden!

Verblijven in een Natuurhuisje

Een Natuurhuisje is verreweg de beste website waar je maar kunt zoeken naar een geschikte accommodatie voor een overnachting met je hond. Het feit dat alle accommodaties gelegen zijn in de natuur is namelijk een ontzettend belangrijke factor bij het uitkiezen van een plekje met je trouwe viervoeter. De natuur om jullie heen zal ontzettend veel mogelijkheden bieden tot eindeloos vertier! Het enige wat je lieve hond namelijk wilt is lekker rondrennen en spelen met zijn baasje! Een Natuurhuisje huren voor de overnachting met je hond is dus een top idee waar je je hondje erg blij mee zult maken. Het is ook erg fijn dat al onze accommodaties gelegen zijn ver weg van de toeristenmassa, dus er zijn hier geen onnodige afleidingen en geen drukte zoals in de stad. Hond en baasje komen helemaal tot rust tijdens een overnachting in een Natuurhuisje!

Bij Natuurhuisje vind je accommodaties die verreweg van doorsnee zijn. Geen grootschalige hotels en appartementencomplexen op deze website dus! Enkel accommodaties zoals vakantieboerderijen, vakantievilla’s, vakantiehuisjes aan het water, safaritenten, bungalows en chaletjes zal je bij Natuurhuisje kunnen vinden. Ideaal voor een overnachting met de hond! In al deze accommodaties zal je terechtkomen in een knusse, warme en intieme plek waar je met open armen zult worden ontvangen door de eigenaren. Soms slaap je zelfs in het huis of op het erf van de eigenaren, bijvoorbeeld in een Bed and Breakfast. Zo krijg je meteen wat mee van de lokale gastvrijheid en cultuur!

Bestemmingen met de hond

Zolang een hond bij zijn baasje is, is het meestal al goed op vakantie. Toch is het een goed idee om je even te verdiepen in geschikte bestemmingen waar je hond volop zijn gang kan gaan en kan genieten van al het moois wat de natuur heeft te bieden. En het is natuurlijk ook belangrijk dat jij het een beetje naar je zin hebt! Hoe leuk is het bijvoorbeeld wel niet om met je hond te verblijven dichtbij het water? Dit kan aan zee zijn, of aan een rivier of meer. Alleen al in Nederland zijn er talloze opties om aan het water te verblijven, of dit nu aan de kust of in het binnenland is. Hier kan je hond heerlijk verkoeling zoeken op een warme zomerdag, net als jij! In Nederland zijn nog veel meer gave bestemmingen te vinden voor een overnachting met de hond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant? Hier is het een waar paradijs voor honden met al die glooiende duinen!

Wil je liever wat verder reizen voor een fijne overnachting met de hond? Dan kun je op nog vele andere plekken in Europa terecht. De meeste mensen zullen kiezen voor een bestemming op rijafstand zodat de hond gewoon mee in de auto kan, maar je kunt natuurlijk ook een vliegtuig pakken en binnen korte tijd op bestemming aankomen. Ben jij meer van de wat warmere temperaturen? Ga dan eens naar een land zoals Frankrijk. Hier hebben wij talloze accommodaties waar je met je hond terecht kunt! In Frankrijk kun je verblijven in een vakantieboerderij op het platteland tot een gïte in een typisch dorpje. Vanuit je accommodatie kun je dan gemakkelijk te voet prachtige natuurgebieden bezoeken om hier samen heerlijk te wandelen. Misschien kunnen de eigenaren van de accommodatie je wel helpen met het vinden van de mooiste plekjes in de buurt. Bij Natuurhuisje zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos voor een overnachting met de hond!