Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Almen

Midden in de natuur, klein en rustig, dat is een vakantiehuis in het plaatsje Almen. Het dorp is gelegen aan de Berkel, een riviertje waarlangs je prachtige wandeltochten kunt maken. Dit kleine plaatsje brengt door de mooie omgeving en gezellige mensen een bijzondere charme met zich mee.

Lees meer over vakantiehuizen in Almen
Lees meer over:

Midden in de natuur, klein en rustig, dat is een vakantiehuis in het plaatsje Almen. Het dorp is gelegen aan de Berkel, een riviertje waarlangs je prachtige wandeltochten kunt maken. Dit kleine plaatsje brengt door de mooie omgeving en gezellige mensen een bijzondere charme met zich mee.

Ontdek de omgeving
Het dorp heeft een klein dorpsplein waar je even kunt uitrusten tijdens een wandel- of fietstocht. Vakantiehuizen in Almen zijn de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Het mooie coulisselandschap van de Achterhoek is ook goed te zien in de omgeving van het dorp. De Achterhoek is niet voor niets één van de beste fietsgebieden in Nederland. Zo zijn er verschillende natuurgebieden te vinden. Almen ligt ook dichtbij het natuurgebied en Landgoed Velhorst. Hier kun je je hart ophalen wanneer je van fietsen, wandelen en rust houdt. Het landschap bestaat uit verschillende boerderijen, bossen en kleine heidevelden. Op het landgoed liggen een historische moestuin en een vijver. In de parktuin vind je ook prachtige bloeiende azalea’s en mooie beukenlanen. Het Kieveen is een nat terrein met veel amfibieën zoals kikkers en bijzondere planten. Ga een stuk fietsen over de Achtkastelenroute in Vorden, ga kanoën op de Berkel of maak een mooie wandeling maken door de steden Deventer en Zutphen, die vlakbij gelegen zijn.

In Zutphen vind je verschillende musea en in de monumentale winkelstad Deventer kun je uitstekend winkelen en cultuur snuiven. Ook een bezoek aan Duitsland is zeker de moeite waard. Vanuit de vakantiehuizen in dit gebied kun je de omgeving dus op talloze manieren ontdekken.

Meer informatie?
Op onze website vind je meer dan 100 natuurhuisjes in de omgeving van Almen, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.