Vakantiehuizen Gelderland

Denk je aan de provincie Gelderland, dan denk je al snel aan de bosrijke Veluwe. Maar de provincie heeft nog veel meer te bieden dan dit enorme natuurgebied. In het oosten van de provincie vind je de Achterhoek met haar kenmerkende coulisselandschap en veengebieden. Waar je jouw vakantie in Gelderland ook gaat doorbrengen, jouw vakantiehuisje ligt hoe dan ook in de natuur. Heerlijk als je wilt gaan wandelen of fietsen met je familie, partner of hond.

Lees meer over vakantiehuizen in Gelderland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuizen Gelderland

Gelderland is de grootste en de groenste provincie van Nederland en telt dan ook de meeste vakantiehuizen. Je hebt hier dus de keuze uit vele mogelijkheden voor een vakantiehuis. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in een tiny house te verblijven. Of misschien ga je wel voor een authentieke boerderij of een typisch Gelderse boomgaard. Ook kun je kiezen uit verschillende faciliteiten zoals een sauna en een jacuzzi. Neem je je huisdier mee op vakantie? Natuurhuisje biedt ook huisdiervriendelijke vakantiehuizen! Of je nu een dagje weg, een weekendje weg of langer weg gaat, een overnachting in Gelderland heb je zeker nodig. Geef jouw persoonlijke voorkeuren aan voor jouw vakantiehuisje in je zoekopdracht.

Tijdens jouw vakantie in Gelderland is enorm veel te zien en te doen. Je zult niet snel verveeld raken met het gevarieerde aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Zo is er is een grote variatie aan prachtige landschappen en zeldzame dieren. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes om deze natuur te ontdekken. De Veluwe biedt zelfs gratis fietsen aan om het park mee te verkennen. Ook kun je op zoek naar de Big Five met de boswachter of lekker gaan klimmen in een van de klimbossen. Als je even aan wat cultuur toe bent ben je ook in Gelderland op de juiste plek. Dan kun je bijvoorbeeld Slot Loevestein of het Kröller-Müller ontdekken. Kortom, Gelderland is de perfecte plek om een vakantiehuis te boeken voor jong en oud.