Vakantiehuizen Aurillac

Een bijzondere ervaring

Lees meer over vakantiehuizen in Aurillac

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een bijzondere ervaring

Aurillac vormt een pittoresk stadje in het zuiden van Auvergne, waar genoeg te beleven valt op het gebied van natuur, cultuur, historie en meer. De stad ligt op een unieke locatie nabij de slapende vulkaan Plomb du Cantal. Deze vulkaan vormt een indrukwekkend natuurmonument in deze omgeving dat u vanuit uw vakantiehuisje gemakkelijk bezoeken kunt. De vulkaan zorgt eveneens voor imponerende vergezichten en geeft het landschap een unieke twist. Vlakbij dit natuurlijke monument vindt u de wilde rivier de Jordanne. Over het algemeen bevindt Aurillac zich in een overwegend landschappelijk gebied, met genoeg mooie monumenten in de buurt om te bezichtigen.

Uw gîte in Aurillac

Wanneer u een vakantiehuis in Aurillac boekt, zult u ervaren hoe veelzijdig de stad en haar omgeving eigenlijk zijn. Vanuit uw vakantiehuisje kunt u het centrum van Aurillac met al haar kronkelende straatjes, gemoedelijke pleinen en marktjes op uw gemak ontdekken. Bezoek het vulkaanmuseum of leer alles over de geschiedenis van de regio in het Museum voor Kunst en Archeologie. Ook heeft Aurillac haar eigen cultuurfestival, waar ook de informatieve stadswandelingen deel van uitmaken.

De oude burchten, gebouwen met klimop, kastelen en authentieke vakwerkhuisjes maken van het centrum van Aurillac en bijzonder geheel. Ontdek het centrum en het landschap rond de stad vanuit één van onze bijzondere vakantiehuizen.

Een vakantiehuisje voor u alleen

Natuurhuisje.nl heeft een breed aanbod aan unieke vakantiewoningen, waaruit u kunt kiezen. Ontdek Auvergne en Aurillac zoals het hoort en vermijd massaliteit en drukte. Natuur, cultuur en historie vormen de basis van uw verblijf, dat u helemaal naar eigen wensen in kunt vullen! Boek snel een knus vakantiehuisje voor u en uw partner of een riante woning voor het hele gezin.