TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZATERDAG VAN 10-17 UUR EN ZONDAG VAN 10-21 UUR
Vakantiehuis in Frankrijk
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Frankrijk

Het uitgestrekte Frankrijk biedt een grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten. Hoe zuidelijker je gaat, hoe meer heuvels en bergen je ziet verschijnen. Vooral in het zuiden en zuidoosten van het land, tussen de Alpen en de Pyreneeën, kun je genieten van hoge bergtoppen en rotsformaties. Hier kun je pas écht genieten van overweldigende rust, te midden van prachtige natuur! Ervaar het typische Franse leven tijdens een verblijf in één van onze natuurhuisjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gîte op het platteland?

Flora en fauna

Vanwege de grootte van het land biedt Frankrijk een zeer afwisselend landschap met diverse klimaten. Door de temperatuurverschillen tussen het noorden en het zuiden verschillen de flora en fauna per departement. Je raakt hier dan ook niet zomaar uitgekeken! In iedere regio vind je weer nieuwe schatten, bijzondere planten en dieren en onontdekte plekjes. Geen wonder dat het land voor zoveel toeristen een populair vakantieland is. Desondanks staan onze natuurhuisjes weg van de massa, midden in de natuur. Met 7 nationale en 40 regionale parken is de ongerepte natuur tijdens je vakantie in Frankrijk nooit ver weg. Zo kun jij in alle rust genieten van het veelzijdige Frankrijk, maar heb je toch alle benodigde faciliteiten en recreatiemogelijkheden op niet al te verre afstand bij de hand.  

Activiteiten

Frankrijk biedt tijdens je vakantie ontelbaar veel mogelijke activiteiten en uitstapjes. Het is dan ook een geschikt vakantieland voor jong en oud: de hele familie komt hier aan hun trekken! Struin over de brocantes en gezellige markten in de slapende dorpjes of breng een bezoek aan één van de middeleeuwse kastelen die Frankrijk rijk is. Zoek je liever het avontuur op? Ga dan eens kanoën over de rivier de Ardèche of leer surfen aan één van de verlaten strandjes aan de kust. En wat te denken van een wandeltocht? Wandelingen starten vaak al vanuit het natuurhuisje. Bij terugkomst geniet je op jouw eigen terras van een heerlijk gras traditionele Franse wijn.

Meer informatie?

Op onze website vind je honderden natuurhuisjes in Frankrijk, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.


WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!