Vakantiehuizen Belfort

Belfort – een stad om zelf te ontdekken

Lees meer over vakantiehuizen in Belfort

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Belfort – een stad om zelf te ontdekken

Belfort is een heroïsch stadje, gelegen tussen het Jura gebergte en de Vogezen, vlakbij de grens met Zwitserland. Het prettige aan dit stadje is dat het enkele, zeer bijzondere kenmerken bezit, maar er geen sprake is van massaal toerisme. Op die manier is het bijzondere karakter van Belfort goed bewaard gebleven en op eigen houtje te ontdekken. Boek een vakantiehuisje vlakbij Belfort en beleef deze unieke omgeving, met een Zwitserse twist. Vele vakantiehuizen beschikken over een vakwerkbouwstijl, en sommige vakantiehuisjes zijn zelfs gelegen aan een kristalhelder (zwem)meertje!

Een vakantiehuisje in een unieke omgeving

Door haar ligging in de bergachtige omgeving, beschikt Belfort over prachtige vergezichten, mooie heuvel- en berglandschappen en veel groen. In de stad zelf vindt u echter het indrukwekkende, historische centrum, wat gedomineerd wordt door de imposante, oude citadel van Belfort. Ook de leeuw van Belfort is een beroemd standbeeld, dat staat voor de moed van de inwoners tijdens de onvergetelijke, vroegere bezetting. Bezoek vooral de vele monumenten en prachtige standbeelden en ontdek de binnenstad op uw eigen manier.

’s Avonds komt u bij in uw luxe en ruime vakantiehuis of gemoedelijke vakantiehuisje, verstopt in de rijke natuur.

Authenticiteit in Frankrijk

De stad Belfort vertelt u, tijdens uw verblijf, vanzelf het verhaal van haar geschiedenis en achtergrond. Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen te openen en de tijd te nemen om haar ware karakter te ontdekken. Een rijke cultuurhistorie, maar ook een prachtige natuur.. dat is wat Belfort haar bezoekers biedt. Beleef het zelf en boek nu een natuurhuisje of bijzondere gîte op steenworp afstand van de stad.