Vakantiehuizen Besançon

Ontdek het ware karakter van Besançon

Lees meer over vakantiehuizen in Besançon

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek het ware karakter van Besançon

Besançon ligt in het oostelijke gebied van Frankrijk en vormt de hoofdstad van het gebied Franche-Comté. Ook Besançon is zo’n stad die een diepe indruk achterlaat, met haar mooie ligging langs de rivier de Doubs en haar prachtige erfgoed. Hoewel het stadje voorheen wel wat toerisme heeft gekend, is dat tegenwoordig minder. Het stadje is altijd gebleven, zoals zij daadwerkelijk is en dat draagt bij aan haar authentieke sfeer en bijzondere uitstraling. De vakantiehuisjes in dit gebied vindt u om en rond deze, en andere, stadjes. Boek één van de geweldige vakantiehuizen, gelegen op een mooi landgoed of in een prettige, natuurlijke omgeving.

Een pure vakantiebestemming

Als u op zoek bent naar een bijzondere vakantiebestemming, waar u zelf op ontdekkingstocht kunt, is Besançon absoluut een goede keuze. Ontdek de vele Franse galerietjes, bezoek de indrukwekkende kathedraal of citadel van Besançon of trek erop uit om het regionale natuurpark van de Haut-Jura te ontdekken.

Een romantische gîte, een zelfstandige vakantiewoning of een authentiek, knus vakantiehuisje. Kies een accommodatie die bij u past en trek erop uit in Besançon!

Een geromantiseerde locatie

Liefhebbers van kunst, cultuur, historie en natuur zullen zich in Besançon zeker op hun plek voelen. Kies voor een lekker weekje weg, met uw partner of gezin: in dit stukje Frankrijk is er genoeg te beleven, voor iedereen. Ontdek het stadje zelf of maak een trektocht door de wonderlijke berg- en weidelandschappen in de streek. Vanuit uw vakantiehuis kunt u de hele streek op eigen houtje beleven.