Vakantiehuizen Bourges

Op vakantie naar Bourges

Lees meer over vakantiehuizen in Bourges
Lees meer over:

Op vakantie naar Bourges

Bourges is een prachtige stad in Centre, eveneens in het midden van Frankrijk. In de 16e eeuw vormde Bourges een Europees centrum, waar vele mensen Romeins recht kwamen studeren aan de universiteit. Naast deze historische universiteit, zijn ook de kathedraal van Bourges en het paleis van Jacques Coeur een bezoek meer dan waard. Boek een vakantiehuis en ontdek het indrukwekkende erfgoed dat centraal in de stad gelegen is.

Uw verscholen vakantiehuisje

Wanneer u één van onze vakantiehuizen boekt, verblijft u in een groene omgeving op steenworp afstand van Bourges. Onze vakantiehuisjes zijn altijd gelegen op een bijzondere plek te midden van natuur en veel groen. Vanuit daar kunt u het prachtige Bourges bezoeken en op uw gemak ontdekken wat deze bijzondere stad allemaal te bieden heeft. Eeuwenoude monumenten, omringd door prachtige, kleurrijke tuinen en met historische kenmerken en karakteristieke details. In het centrum kijkt u uw ogen uit. Ook de vakwerkhuisjes die u in Bourges vindt, zijn authentiek van aard en wanen u in een historisch stadje.

Een heerlijk ontspannen verblijf

Wanneer u voor een natuurhuisje kiest, in de vorm van een vrijstaande vakantiewoning of knus, half verscholen vakantiehuisje, bent u verzekerd van een bijzondere vakantie. Cultuur, historie, erfgoed, kunst en natuur zijn hier prima te combineren. Vul de vakantie in naar uw wensen, bezoek de omringende stadjes en hun centra en kom ’s avonds bij van al uw indrukken. Kies een natuurhuisje als accommodatie en geniet volop van uw tijd in Frankrijk.