Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek Brest in Bretagne

Gelegen op het meest westelijke puntje van schiereiland Bretagne, vinden we het stadje Brest. Met haar gunstige positie aan het water, heeft Brest een belangrijke positie als havenstad verkregen. Als bijzondere havenstad is zij gelegen aan één van de mooiste baaien van heel Frankrijk en heeft zij veel te bieden aan de bezoeker van buitenaf. Boek een vakantiehuisje in de omgeving en ontdek de indrukwekkende brug van Iroise, het kasteelmuseum, de kapelbrug over de Elorn en de vestingen die stammen uit de 19e eeuw. Ontdek dit stukje Bretagne nu vanuit één van de vakantiehuisjes van onze website: waaruit u uw eigen unieke accommodatie kunt kiezen, omgeven door groen.

Een bijzonder vakantiehuisje

Met haar unieke locatie is Brest niet alleen voorzien van een jachthaven, maar ook een handelshaven en marinehaven. Bezoek de prachtige baai en ontdek de binnenstad te voet vanuit één van de vakantiehuizen die hier aangeboden worden. Een wandeling langs het oude gemeentehuis, de kerk van Saint-Louis en de historische straatjes en steegjes van Brest is goed te combineren met een museumbezoek in het centrum. De indrukwekkende monumenten, zoals het orthodoxe religieuze erfgoed en het stadspark met zeldzame boomsoorten zijn een bezoek meer dan waard en dragen bij aan de bijzondere waarde van Brest.

Een ontspannen vakantie

Wanneer u één van onze vakantiehuisjes in en rond Brest boekt, bent u verzekerd van een unieke vakantie in een bijzonder stuk van Bretagne. Vanuit de vrijstaande, riante vakantiehuizen heeft u een prachtig uitzicht en is het stadscentrum prima bereikbaar. Ga voor een ontspannen vakantie en onderneem zoveel u wilt. Brest ontdekken doet u op uw gemak: combineer natuur, cultuur en historie en trek uw eigen plan tijdens uw verblijf in een uniek natuurhuisje.