Vakantiehuizen Cenon

Beleef stad en natuur

Lees meer over vakantiehuizen in Cenon
Lees meer over:

Beleef stad en natuur

Cenon is één van de vele, kleinere stadjes die achter Bordeaux verscholen liggen. Door een vakantie te boeken in Cenon, bevindt u zich op slechts 4 km afstand van de imposante wijnstad, terwijl u zelf een prettige tijd beleeft in een knus vakantiehuisje of riante vakantiewoning in een natuurlijke omgeving. Cenon ligt tegenover Bordeaux, aan de overkant van de Garonne. Dit stadje biedt u veel cultuurhistorische attracties, maar ook een prettige omgeving en mooie parken die dichtbij gelegen zijn. Vanuit onze vakantiehuizen kunt u de omgeving op uw gemak ontdekken, terwijl u van uw eigen plekje in het mooie Cenon geniet.

Rust en ruimte in Cenon

Het prettige van een vakantiebestemming zoals Cenon, is dat u zich vlakbij bekende en mooie Franse steden bevindt, terwijl u de massaliteit en drukte mooi vermijdt. Beleef uw vakantie vanuit één van de unieke vakantiehuizen van Natuurhuisje.nl en weet dat u met een accommodatie rond deze stad altijd gegarandeerd bent van een geweldige vakantie.

Vanuit Cenon kunt u naast Bordeaux ook Margaux, Pauillac, Saint-Emilion of Lacanau aan de kust bezoeken of wandelingen maken door het stadspark, L’hermitage Sainte-Catherine. Cenon is rijk aan nationaal erfgoed en indrukwekkende monumenten: ontdek de mooie kerken of stadstuinen en geniet van dit mooie stadje als authentiek stukje Frankrijk.

Een bijzondere vakantiewoning

Wilt u Cenon beter leren kennen en achterhalen wat haar omgeving te bieden heeft? Bezoek de regio dan tijdens een stedentrip of zomervakantie en ontdek Bordeaux, Cenon, de omringende natuur en de nabij gelegen kustplaatsjes. Vul uw verblijf hier in zoals u wilt, met één van onze vakantiehuisjes als fijne basis.