Vakantiehuizen Chalon-sur-Saône

Even weg in Auvergne

Lees meer over vakantiehuizen in Chalon-sur-Saône

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Even weg in Auvergne

Chalon-sur-Saône ligt in het zuiden van Bourgondië aan de rivier de Saône, waar ooit een drukke rivierhaven zat. Een groot gedeelte van de wijn die in deze streek werd verbouwd, werd via deze haven verscheept en om die reden nam de stad een belangrijke plek in de handel in. Uit haar wijngaarden komen enkele van de beste wijnen ter wereld voort. Chalon-sur-Saône is voorzien van prachtige, oude vakwerkhuisjes en mooie monumenten. Met haar ligging aan het water vormt de binnenstad een prachtig geheel.

Ontdek dit stukje Bourgondië vanuit een landhuis of statig vakantiehuis te midden van het vele groen in de omgeving. Bezoek vanuit de vakantiehuisjes de uitgestrekte wijnvelden, de historische kathedraal Saint-Vincent of de middeleeuwse stadsbrug.

Ontdek de omgeving vanuit uw vakantiewoning

Het stadscentrum van Chalon-sur-Saône is een uitgebreid bezoek meer dan waard. Ontdek het centrum te voet en dwaal rond door de oude, smalle steegjes en bezichtig de authentieke pleinen. Het religieuze erfgoed en andere architectonische hoogtepunten, maken van uw stadswandeling een bijzondere ervaring.

In de zomer is er het lokale dansfestival, waarbij u kunt genieten van een internationale verzameling van straatartiesten.

Ontspannen in Chalon-sur-Saône in Frankrijk

Wanneer u Chalon-sur-Saône beter wilt leren kennen, boek dan één van de vakantiehuizen van onze site. Een landhuis te midden van de groene natuur of een knus vakantiehuisje aan de rand van de stad. Bezoek dit bijzondere stukje Bourgondië, ervaar het historische stadscentrum en beleef het ware karakter van de streek. Vanuit een vakantiehuisje kunt u uw eigen plan trekken en vult u de vakantie precies in, zoals u dat wilt.