Vakantiehuizen Champigny-sur-Marne

Champigny-sur-Marne aan de Seine

Lees meer over vakantiehuizen in Champigny-sur-Marne
Lees meer over:

Champigny-sur-Marne aan de Seine

Champigny-sur-Marne is een klein, langgerekt plaatsje dat eveneens nabij Parijs gelegen is. Het plaatsje ligt aan de Seine, vlak boven Saint-Maur-des-Fossés. Wanneer u een vakantiehuisje boekt in of rond deze omgeving, leert u de overige stadjes van deze streek beter kennen en heeft u de mogelijkheid een tripje naar Parijs te ondernemen. Aan de overzijde van de rivier vindt u het prachtige bosgebied van Vincennes, maar Champigny-sur-Marne beschikt zelf ook over twee prettige stadsparken die een mooie gelegenheid bieden voor een uitgebreide wandeling of een fietstochtje.

Volop natuur in de buurt

Kies een accommodatie van de website en verrijk uw vakantie door in een knusse vakantiewoning te verblijven. De vakantiehuizen uit ons aanbod zijn allemaal erg verschillend, maar stuk voor stuk uniek. Ga voor een authentieke woning met een bijzondere bouwstijl, of juist een compleet gerenoveerd en modern vakantiehuis.

In het stadspark van Tremblay heeft u de ruimte om heerlijk te wandelen en zijn er genoeg speelvelden aanwezig om uw kinderen een dag te vermaken. Wees actief en trek erop uit: dit park, gelegen aan de Seine, biedt daar de ideale mogelijkheid toe. Ook het wat kleinere stadsparkje aan de andere kant van de stad biedt genoeg vermaak voor kinderen en volwassenen. Met haar skatepark, trappetjes, heuveltjes, prachtige bomen en bloemen is het hier bij lekker weer puur genieten.

Ga voor een natuurhuisje

Twijfel niet langer en kies voor een heerlijk lange week ontspannen in Champigny-sur-Marne. Uw vakantiehuis zal als bijzondere accommodatie bijdragen aan het ultieme vakantiegevoel. Een unieke vakantiewoning, vlakbij Parijs, in de rust en ruimte die dit kleine stadje te bieden heeft.