Vakantiehuizen Chartres

Het historische Chartres

Lees meer over vakantiehuizen in Chartres
Lees meer over:

Het historische Chartres

Wat noordelijker gelegen in de regio Centre, vinden we de historische stad Chartres. Deze Franse stad ligt aan de rivier de Eure en is in feite opgedeeld in twee stadsdelen. De bovenstad wordt gevormd door het oude stadsdeel en staat in het teken van de wereldberoemde, oude kathedraal. De benedenstad ligt aan de boorden van de rivier en haar vertakkingen en is rijkelijk voorzien van oude bebouwing en middeleeuwse bruggen. In de benedenstad vindt u kronkelige straatjes, kleine weggetjes en steegjes die een bijzondere sfeer ademen. Ontdek beide stadsdelen op uw gemak vanuit uw vakantiehuisje in de buurt.

Bezoek deze unieke stad

De kathedraal die zich in de bovenstad bevindt, is gebouwd in indrukwekkende gotische stijl en vormt de trekpleister van Chartres. Het monument is gelegen op een heuvel, van waaraf u een prachtig uitzicht heeft over de rest van de stad. Boek een vakantiehuisje op steenworp afstand van deze bijzondere stad en ontdek Chartres en haar oude erfgoed van binnen en van buiten.

Op onze website vindt u een aanbod aan prachtige vakantiehuizen die verspreid zijn over de streek, zoals aan de rand van Chartres. Ga voor een uniek en knus vakantiehuisje of een ruim, vrijstaand vakantiehuis en geniet vanuit deze accommodatie op maat optimaal van uw vakantie.

Ervaar Midden-Frankrijk

In de omgeving van Chartres vindt u ook uitgebreid bosrijk gebied, geschikt voor heerlijk lange wandelingen en fietstochten. Ervaar de rust van de natuur en combineer dit met tripjes naar Chartres en andere steden in de buurt. Een optimale combinatie van stad en natuur, waarbij u in één van de bijzondere vakantiewoningen of gîtes verblijft. Vanuit dit natuurhuisje kunt u optimaal van Frankrijk genieten.