Vakantiehuizen Châteauroux

Vakantie in het oude Châteauroux

Lees meer over vakantiehuizen in Châteauroux
Lees meer over:

Vakantie in het oude Châteauroux

De oude stad Châteauroux ligt vlakbij de rivier en vormt de grootste stad van de streek, na Bourges. In het oude deel van het centrum vindt u veel mooie, oude bebouwing dat uit de 16e eeuw stamt. Via bijzondere wandelroutes kunt u het middeleeuwse karakter van de stad ontdekken en alle monumenten en vakwerkhuizen uit het centrum op uw gemak bezoeken. Ontdek het oude Chateau Raoul, de kerk van Saint-Martial, de neogotische kerk van Saint-André en de historische Rue de la Gare. Voor cultuur- en historieliefhebbers is Châteauroux absoluut een geschikte vakantiebestemming. Ontdek wat Châteauroux te bieden heeft, vanuit uw vakantiehuis aan de rand van de stad.

Een bijzonder vakantiehuisje

Kies voor een accommodatie die zo authentiek is en net zoveel uitstraalt als het oude stadscentrum zelf. De vakantiehuizen van natuurhuisje.nl zijn altijd authentiek en uniek en gelegen op een bijzondere plek. Geniet van één van de vakantiewoningen vlak buiten de stad en volg uw eigen plan gedurende een heerlijk ontspannen vakantie.

Een veelzijdige streek

De centraal gelegen streek in Frankrijk biedt zowel mooie valleien en groene natuur, als pittoreske en middeleeuwse stadjes. Zo kunt u van uw vakantie in Châteauroux een veelzijdige trip maken, waarin u cultuur en natuur combineert en de historische stadjes in de streek stuk voor stuk kunt leren kennen. Kies voor een vakantiehuisje of riante vakantiewoning rond Châteauroux en geniet van een unieke vakantie in Centre!