Vakantiehuizen Chaumont

Een vakantiehuisje in Chaumont

Lees meer over vakantiehuizen in Chaumont
Lees meer over:

Een vakantiehuisje in Chaumont

In het oostelijke gedeelte van Frankrijk vinden we Chaumont, een stadje dat stamt uit de 10e eeuw en pittoresk en middeleeuws aandoet. Gotische en renaissancistische stijlen overheersen in de stad en het erfgoed dat er te vinden is. Met haar hoge cultuurhistorische waarde en charmante stadscentrum, is een uitgebreid bezoek aan Chaumont absoluut aan te raden. Beleef uw vakantie vanuit één van de vakantiehuizen in de buurt en geniet van de natuurlijke en stadse kant die Chaumont te bieden heeft.

Geniet van uw vakantie in Oost-Frankrijk

Het historische centrum van Chaumont heeft een bijzondere uitstraling. Hier proeft u de ware sfeer van vroegere tijden en kunt u genieten van de prachtige bebouwing en het aanbod aan musea. U vindt er bebouwing uit de 11e tot en met de 16e eeuw, naast de talloze kleine straatjes en steegjes waar u rond kunt slenteren om een beeld van de stad te vormen. Boek een vakantiehuis aan de rand van de stad en ontdek zelf wat Chaumont allemaal te bieden heeft, als uniek Frans stadje.

Trek uw eigen plan

Ontdek het aanbod aan erfgoed, de historische stadskern, maak wandelingen door de omgeving en geniet van lokale lekkernijen. Door een vakantiehuisje of mooie vakantiewoning op steenworp afstand van Chaumont te boeken, kunt u genieten van deze bijzondere stad, terwijl u zelf in een rustige en gemoedelijke, groene omgeving verblijft. Kijk tussen onze vakantiehuizen of er iets voor u bij zit en geniet van een heerlijk relaxte vakantie in deze Franse regio.