Vakantiehuizen Clermont-Ferrand

Op vakantie naar Clermont-Ferrand

Lees meer over vakantiehuizen in Clermont-Ferrand
Lees meer over:

Op vakantie naar Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand is de hoofdstad van Auvergne en vormt één van de oudste steden van Frankrijk. Haar historische rijkheid is van invloed geweest op het hedendaagse uiterlijk en de sfeer van de stad, wat terug te zien is in de bebouwing en het erfgoed in haar oude centrum. De stad is gelokaliseerd in een uniek gebied en heeft uitzicht op het vulkanisch gebied Chaine des Puys en de vulkaan Puy de Dôme. In de stad vindt u veel gebouwen met een zwarte kleur, omdat ze gebouwd zijn uit lavastenen, zoals de oude kathedraal van Clermont-Ferrand.

Uw mooie vakantiehuis

Naast de historische rijkheid en de bijzondere, natuurlijke omgeving kunt u vanuit uw vakantiehuis ook kennis maken met de cultuur van Clermont-Ferrand. De stad beschikt over een filmfestival, vele musea en vele gezellige en authentieke bistrootjes en cafeetjes. De vakantiehuizen van Natuurhuisje.nl liggen verspreid in en rond de stad, altijd te midden van een bijzondere omgeving.

Kies voor een gemoedelijk vakantiehuisje of riante gîte in of rond Clermont-Ferrand en trek erop uit om dit stukje Frankrijk te ontdekken. Bezoek het vulkanisch gebied, bekijk de gotische kathedraal of romaanse basiliek en ontdek de gezellige straatjes en pleintjes die het centrum van Clermont-Ferrand rijk is. Hier vindt u naast een bijzondere sfeer ook middeleeuwse fonteinen of historische beelden. En natuurlijk de mooie, authentieke vakantiehuizen van Natuurhuisje.nl.

Genieten in Auvergne

Alle vakantiehuisjes die u bij ons kunt boeken, vormen een fantastische accommodatie voor uw tijd in Clermont-Ferrand. Zo’n authentieke vakantiewoning vormt de perfecte basis om hier een (mid)week of lang weekend te genieten!