Vakantiehuizen Dijon

Ontspannen in Dijon

Lees meer over vakantiehuizen in Dijon
Lees meer over:

Ontspannen in Dijon

Bourgondië is een mooie streek in het Franse binnenland en Dijon vormt haar historische hoofdstad. Oorspronkelijk is Dijon in feite een industrie- en handelscentrum en staat zij voornamelijk bekend om haar beroemde mosterd en haar heerlijke wijnen. Wanneer u een vakantiehuisje in Dijon boekt, kunt u zelf ontdekken wat deze geweldige stad allemaal te bieden heeft. Zo vindt u er veel bebouwing met gotische of renaissancistische stijl. De vele monumenten stammen uit de 12e tot 15e eeuw en vormen, samen met de terracotta tegels, de bijzondere patronen en de prachtige vakwerkhuisjes een bijzonder geheel in de stad.

Uw vakantiehuisje

Natuurhuisje.nl heeft een breed aanbod aan vakantiehuizen in Bourgondië en zo ook in Dijon. De prachtige landhuizen, knusse vakantiehuisjes en authentieke vakantiewoningen vormen de ideale basis voor een ontspannen vakantie in Frankrijk. In de omgeving vindt u prachtige bloemenvelden en een uitgestrekt landschap en in het centrum ziet u veel erfgoed en cultuurhistorische overblijfselen. Genoeg te doen dus, in het bijzondere en historische stadje Dijon.

Ontdek meer van Frankrijk

Zoals vele mensen weten, heeft Frankrijk meerdere gezichten. In het imposante binnenland vindt u veel Franse authenticiteit, monumenten, een groene omgeving en veel historie. Ontdek de voormalige geschiedenis van dit hertogdom door het stadscentrum en de vele musea te bezoeken.

Beleef Dijon vanuit een vakantiehuisje van Natuurhuisje.nl: uw eigen accommodatie, weg van het massale toerisme. Leef als een Bourgondiër in het binnenland van Frankrijk en geniet optimaal van Dijon gedurende uw vakantie. De vakantiehuizen van onze website bieden hiervoor precies wat u zoekt.