Vakantiehuizen Heerhugowaard

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Heerhugowaard is een plaats in het centrum van Noord-Holland. Vanuit een vakantiewoning in Heerhugowaard kunt u de natuurgebieden in de polders bekijken of een bezoek brengen aan het centrum van het dorp. Heerhugowaard is een grote plaats en heeft zicht in de loop van de tijd uitgebreid tot een dorp met tienduizenden inwoners. In Heerhugowaard kunt u een bezoek brengen aan het Poldermuseum. Daarnaast kunt u tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Heerhugowaard een kijkje nemen bij de windmolen de Veenhuizer, enkele oude kerken, het winkelcentrum de Middenwaard en het cultureel centrum Cool.

Natuur in Heerhugowaard

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Heerhugowaard kunt u een wandeling maken in het bosgebied ’t Waarderhout. Hoewel het bosgebied grotendeels aangeplant is, vindt u er een mooie afwisseling tussen bossen, sloten en enkele graslanden. In het Waarderhout komen dan ook putters, staartmezen en grote bonte spechten voor. Af en toe wordt er in het gebied een ijsvogel gezien.

Ten oosten van Heerhugowaard kunt u vanuit een vakantiewoning een wandeling of fietstocht maken in een afwisselend polderlandschap. In polder Hensbroek ligt het dorpje Hensbroek en vindt u enkele kleine natuurgebieden, zoals De Leijen. In de polders groeien een groot aantal typische waterplanten, waaronder kalmoes, watergentiaan en blaartrekkende boterbloem.

Vakantiewoningen in Heerhugowaard

De vakantiehuizen in Heerhugowaard zijn gesitueerd op mooie locaties in de natuur. Vanuit een vakantiewoning kunt u de mooie natuurgebieden in het centrum van Noord-Holland bezoeken. Wilt u meer weten over de vakantiewoningen of natuurgebieden in Heerhugowaard? U kunt gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen snel en helpen u met het vinden van een geschikte vakantiewoning in Heerhugowaard!

Inloggen