Vakantiehuizen Noord-Holland

Noord-Holland wordt al snel gezien als een provincie met drukke steden, snelwegen en files. Maar daarbuiten vind je uitgestrekte polders en prachtige stranden en aantrekkelijke duinen in onder andere Zandvoort en Bergen aan Zee. Daarnaast zijn er ook enkele grote en kleine waterwegen die de provincie doorkruisen.

Lees meer over vakantiehuizen in Noord-Holland

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

De ultieme beleving in Noord-Holland

Ga eens lekker naar Noord-Holland, of het nu voor een weekendje in een vakantiehuis is of langer, er is genoeg tijd om een keer wat anders te zien dan de grote steden en juist de rust en ontspanning te vinden in het prachtige aanbod van natuur wat Noord-Holland te bieden heeft. Voor wat voor soort natuurhuisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw overnachting. Of je nu voor een actieve vakantie gaat of juist voor een ontspannen relaxvakantie, beide zijn mogelijk. Ook een last minute vakantie in Noord-Holland is mogelijk!

Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Noord-Holland draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht investeren wij in een lokaal natuurproject, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft. Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in Noord-Holland, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.