Vakantiehuizen Libourne

Genieten in Libourne

Lees meer over vakantiehuizen in Libourne

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Genieten in Libourne

In het gebied Aquitanië vinden we Libourne, een stad die, in tegenstelling tot Bordeaux en haar arrondissement, is gelegen aan de andere vertakking van de Gironde: de rivier de Dordogne. Aquitanië staat voornamelijk bekend om haar beschermde natuurparken, die een groot deel van haar oppervlakte beslaan. Het regionale natuurpark van Les Landes de Gascogne heeft een enorm aanbod aan cultureel en historisch erfgoed. Een bezoekje hieraan vormt een verrijking van uw verblijf in het mooie Libourne. Zoek uw ideale accommodatie uit tussen de vakantiehuizen op onze site en ga voor een mooie gîte of authentiek vakantiehuisje, om uw verblijf in Libourne compleet te maken.

Een vakantiehuisje in de natuur

Libourne is een zeer geschikte vakantiebestemming wanneer u op zoek bent naar een mooi en natuurlijk, authentiek stukje Frankrijk. Langs de oever van de Dordogne vindt u het imposante Château de la Rivière, dat een bezoek zeker waard is. De indrukwekkende contouren en oude stijl, wanen u in vroegere tijden. Ook deze streek staat in het teken van wijn: bezoek het wijndomein en proef de authentieke kasteelwijn. Ook is er een lokaal wijnfestival dat jaarlijks in de zomer plaatsvindt: een aanrader indien u zich op dat moment in een vakantiehuisje in Libourne bevindt.

Een nieuwe kant van Frankrijk

De vakantiehuizen van Natuurhuisje.nl zijn altijd te vinden op een bijzondere locatie, omgeven met groen. Vanuit zo’n knus vakantiehuisje of ruim vakantiehuis, kunt u de omgeving op uw gemak ontdekken, terwijl u geniet van de prachtige parken in de buurt en Libourne zelf. Frankrijk heeft veel meer te bieden dan haar grootse, bekende steden en dat zult u tijdens uw verblijf in Libourne met eigen ogen zien. Geniet van Frankrijk vanuit zo’n vakantiehuisje en beleef een prachtige tijd.