Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Lichtenvoorde

De Gelderse plaats Lichtenvoorde is gelegen in het oude landschap van de Achterhoek. Typisch voor het landschap zijn de vele akkers en weilanden, Saksische boerderijen en prachtige bossen. In de omgeving van de vakantiehuizen in Lichtenvoorde is dit niet anders, het biedt je uitstekende mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het Duitse Zwillbrock, waar ieder jaar een grote kolonie flamingo's broedt, is ook gemakkelijk te bereiken.

Lees meer over vakantiehuizen in Lichtenvoorde
Lees meer over:

De Gelderse plaats Lichtenvoorde is gelegen in het oude landschap van de Achterhoek. Typisch voor het landschap zijn de vele akkers en weilanden, Saksische boerderijen en prachtige bossen. In de omgeving van de vakantiehuizen in Lichtenvoorde is dit niet anders, het biedt je uitstekende mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het Duitse Zwillbrock, waar ieder jaar een grote kolonie flamingo's broedt, is ook gemakkelijk te bereiken.

Ontdek de omgeving
De wegen in de Achterhoek zijn niet recht, maar slingeren langs de vele bomen, bossen en boerderijen. Het landschap is divers met akkers, bossen, houtwallen en prachtige vergezichten. Het coulissenlandschap van de Achterhoek is ideaal voor lange fiets- en wandeltochten door het steeds veranderende uitzicht. Verblijven in één de vakantiehuizen in de omgeving is dan ook echt genieten van de rust. Wandel over de vele zandpaden of fiets door het prachtige coulissenlandschap en kom langs bloeiende weilanden. In de omgeving van Lichtenvoorde bevindt zich net over de grens ook het Duitse Zwillbrock. Dit is een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Dit veengebied is het leefgebied van de grootste meeuwenkolonie in Europa. Zo leven er ongeveer 16.000 meeuwen in het natuurgebied. In het voorjaar zijn hier veel flamingo’s te zien die hier broeden. Wanneer je met kinderen verblijft in een vakantiehuisje in Lichtenvoorde, kun je een bezoek brengen aan het vlakbij gelegen Familiepretpark Megapret. Deze binnen- en buitenspeeltuin bevindt zich in een landelijke omgeving.

Meer informatie?
Op onze website vind je verschillende natuurhuisjes in de omgeving van Lichtenvoorde, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.