Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen Lobith

Tussen heuvels en rivieren ligt de mooie streek Liemers. Het dorp Lobith is gelegen in deze streek en ligt in de gemeente Zevenaar. Het dorp ligt ten noorden van het Bijlands Kanaal, waardoor je hier heerlijk kunt varen. In de omgeving van het dorp liggen verschillende groene gebieden en dankzij de ligging vlakbij de Duitse grens kun je ook de natuur in Duitsland ontdekken. Vanuit de vakantiehuizen in Lobith kun je dan ook mooie fiets- en wandeltochten maken. Naast wandelen en fietsen kun je ook verschillende uitstapjes ondernemen naar Duitse plaatsen als Schenkenschanz en Düffelward of Nederlandse plaatsen als Zevenaar en Arnhem. Trek stevige wandelschoenen aan en ontdek de mooie omgeving van de vakantiehuizen in Lobith!

Lees meer over vakantiehuizen in Lobith
Lees meer over:

Tussen heuvels en rivieren ligt de mooie streek Liemers. Het dorp Lobith is gelegen in deze streek en ligt in de gemeente Zevenaar. Het dorp ligt ten noorden van het Bijlands Kanaal, waardoor je hier heerlijk kunt varen. In de omgeving van het dorp liggen verschillende groene gebieden en dankzij de ligging vlakbij de Duitse grens kun je ook de natuur in Duitsland ontdekken. Vanuit de vakantiehuizen in Lobith kun je dan ook mooie fiets- en wandeltochten maken. Naast wandelen en fietsen kun je ook verschillende uitstapjes ondernemen naar Duitse plaatsen als Schenkenschanz en Düffelward of Nederlandse plaatsen als Zevenaar en Arnhem. Trek stevige wandelschoenen aan en ontdek de mooie omgeving van de vakantiehuizen in Lobith!

Ontdek de omgeving
De vakantiehuizen in Lobith zijn gelegen in de mooie landstreek Liemers. Deze streek kent een mooi en groen landschap met historische gebouwen, mooie natuurgebieden en gezellige plaatsen. De streek is nog relatief onbekend en hierdoor kun je er in alle rust genieten van de mooie natuur. Er valt een hele hoop te beleven in deze streek en je kunt hier dan ook volop cultuur snuiven, prachtige gebouwen bezichtigen en uitstekend wandelen en fietsen. De streek heeft mooie natuurgebieden zoals de Oude Rijnstrangen, de Gelderse Poort en Montferland. Je kunt dan ook naar hartenlust wandelen en fietsen in het mooie landschap rondom de vakantiehuizen in Lobith. De Gelderse Poort ligt aan de oevers van de Rijn en de Waal, achter Nijmegen. Je kunt hier heerlijk wandelen buiten de gebaande paden, maar trek wel stevige en waterbestendige schoenen aan wanneer je dit gebied gaat verkennen. De Geldersche Poort kent namelijk ruigtes, vele plassen en drassige gebieden. Het gebied Montferland is werkelijk prachtig met een landschap vol heuvels, bossen en kleine dorpjes vol historie. Op ongeveer 30 minuten rijden van het dorp Lobith ligt de mooie stad Arnhem. Hier valt een hele hoop te beleven!

Meer informatie?
Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in de omgeving van Lobith, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail