Lees meer over:

In het noordwesten van de provincie Friesland ligt het dorp Midlum. Het open landschap rondom de vakantiehuizen leent zich uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten. Op het IJsselmeer en de Waddenzee kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen. Zo kun je er onder andere waterskiën, zeilen, roeien, varen, kanoën, zwemmen, surfen en nog veel meer! Vanuit de vlakbij gelegen stad Harlingen kun je de oversteek maken naar de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. In het centrum van Harlingen kun je diverse bezienswaardigheden en musea bezoeken. Ook kun je er winkelen en heerlijk lunchen. Er valt dus een heleboel te beleven tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Midlum!

Ontdek de omgeving
Het dorp Midlum is gelegen in het open polderlandschap van de provincie Friesland. In dit landschap kun je heerlijk fietsen, wandelen en varen. Wanneer je de omgeving van een vakantiehuisje in Midlum gaat ontdekken, kom je langs polders vol vogels, fonkelend water, gezellige dorpjes en kun je steeds genieten van weidse vergezichten. Over de vele sloten en vaarten kun je uitstekend varen. Ten westen van Midlum ligt het IJsselmeer waar de watersportmogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt er onder andere volop varen, roeien, kanoën, surfen, zeilen en zwemmen. Vanuit de vakantiehuizen zit je daarnaast binnen no time aan de Waddenzeekust. Hier kun je een mooie strandwandeling maken, diverse wadvogels spotten, heerlijk fietsen en een avontuurlijke wadlooptocht maken! Tijdens zo’n tocht loop je letterlijk over de drooggevallen bodem van de Waddenzee en zit je vaak tot aan je knieën in het slik. Het is zeker de moeite waard! Er valt dus een heleboel te beleven in de omgeving van Midlum.

Meer informatie?
Op onze website vind je verschillende natuurhuisjes in de omgeving van Midlum, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail