Vakantiehuizen Montluçon

Genieten in Midden-Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Montluçon

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Genieten in Midden-Frankrijk

Montluçon ligt in de bijzondere regio Auvergne en vormt een Franse stad met veel karakter. Centraal in de stad staat al jarenlang het kasteel van de Dukes of Bourbon: een historisch monument. Het middeleeuwse centrum beschikt zelf ook over vele 15e- en 16e-eeuwse bebouwing, wat bijdraagt aan het charmante uiterlijk en de bijzondere sfeer van de stad. Vanuit een vakantiehuisje in of rond Montluçon kunt u deze unieke stad op eigen houtje ontdekken.

De veelzijdigheid van Auvergne

Met vele architectonische hoogtepunten, erfgoed, cultuurhistorische rijkheid en gelegen in een bijzondere omgeving, zult u zich in Montluçon niet snel vervelen. Boek één van onze vakantiehuisjes en ontdek het verhaal achter deze stad. Of u nu een knusse vakantiewoning of riant vakantiehuis boekt, u bent verzekerd van een authentieke en prachtige accommodatie op een unieke plek.

Rond de stad vindt u het dal van Cher, het bos van Troncais en de hellingen die hier bovenuit steken. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers zijn in Montluçon absoluut op hun plek.

Even lekker ontspannen

U ontdekt Montluçon en haar omgeving het beste vanuit een Natuurhuisje: een vakantiehuis met een verhaal. Ontdek de identiteit van deze historische stad en geniet van kunst en cultuur en mooie monumenten. Maak wandelingen in de omliggende natuur en proef pure Franse gerechten. Geniet van de omgeving, het stadscentrum, elkaar en natuurlijk uw bijzondere vakantiehuis! Beleef Montluçon zo op haar best.