Vakantiehuizen Moulins

Een bijzondere vakantie in Moulins

Lees meer over vakantiehuizen in Moulins

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een bijzondere vakantie in Moulins

Moulins is een bijzonder plaatsje in het noorden van Auvergne. Het stadje stamt uit 990 en beleefde een enorme bloei toen de stad het centrum werd van het hertogdom van Bourbon. De 14e-eeuwse woontoren is, als overblijfsel uit deze tijd, tegenwoordig nog steeds te bezoeken. De rest van het erfgoed dat uit deze periode stamt, is zelfstandig te bezichtigen of tijdens één van de stadswandelingen die u met een gids kunt ondernemen.

In en rond Moulins vindt u verscheidene vakantiehuisjes die als geweldige accommodatie kunnen dienen tijdens uw verblijf in deze stad. Naast het middeleeuwse erfgoed dat u in de stad vindt, zijn er ook vele (water)molens aanwezig, die het landschap op vrolijke wijze vullen.

Geniet van Auvergne

Natuurhuisje.nl heeft een breed aanbod aan authentieke, traditionele vakantiehuisjes. Veel van deze vakantiehuizen vormen een puik staaltje vakmanschap en ze liggen altijd in een mooie, groene omgeving. Vanuit zo’n vakantiewoning kunt u Moulins op uw manier ontdekken. Alle Natuurhuisjes van de website hebben karakter en zijn uniek: u zult nooit twee dezelfde vinden. Vanuit uw accommodatie kunt u de natuurlijke omgeving, maar ook het brede aanbod aan erfgoed, nader ontdekken. Combineer cultuur met architectuur, historie, kunst en leuke activiteiten.

Een vakantiehuisje naar keuze

De molens, het erfgoed, de groene omgeving, de rijke oudheid.. in Moulins vindt u alles voor een geweldige vakantie. Ook vindt u tussen Moulins en Vichy het prachtige Parc d’Allier, waar u lange wandel- of fietstochten kunt ondernemen om heerlijk te ontspannen. Kom bij in dit mooie stukje Auvergne en boek een vakantiehuis dat bij u past.