Vakantiehuizen Mulhouse

Veelzijdig Mulhouse

Lees meer over vakantiehuizen in Mulhouse
Lees meer over:

Veelzijdig Mulhouse

Mulhouse ligt in de Elzas, in het oosten van Frankrijk, vlakbij Duitsland en Zwitserland. Een grote stad binnen de regio, waar twee zijrivieren van de Rijn doorheen stromen en waar u vele, kleine en smalle straatjes vindt. Een authentiek en uniek stadje, waar genoeg te beleven is voor een unieke vakantie. Geniet van een lang weekend of een week weg in Mulhouse en ontdek de natuurlijke schoonheid en cultuurhistorische waarde van deze stad.

Beleef het vanuit uw vakantiehuisje

Dat Mulhouse op cultuurhistorisch vlak veel te bieden heeft moge duidelijk zijn, maar de stad heeft ook een rijke natuurlijke omgeving waar u van kunt genieten vanuit uw vakantiehuisje of gîte. Ontdek de oude kerken en monumenten in neogotische en neoklassistische stijl en bekijk het voormalige paleis van de bisschoppen van Strasbourg. Ook vindt u in het centrum enkele gespecialiseerde plantentuinen, waar u kunt genieten van unieke flora en de prachtigste planten(combinaties).

Een accommodatie naar wens

In de zeer groene, natuurlijke omgevingen rond Mulhouse, vindt u de mooiste vakantiehuisjes. Sommige van onze vakantiehuizen staan in pittoreske en schilderachtige dorpjes, vol van groen. Overige vakantiewoningen vindt u aan de rand van Mulhouse, omgeven door bomen en bos. Kies een accommodatie die bij u past en geniet van Mulhouse en omgeving, door de stad te ontdekken, het erfgoed te bezichtigen en optimaal te genieten van het rijke natuurschoon in de buurt. Genoeg te doen voor iedereen, dus beleef het nu zelf in een natuurhuisje in Oost-Frankrijk.