Vakantiehuizen Orléans

Authentiek Orléans

Lees meer over vakantiehuizen in Orléans

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Authentiek Orléans

Vanwege haar rijke historie ademt het oude, Franse Orléans een bijzondere sfeer en authenticiteit. De stad volgt het ritme van de Loire, de rivier die er doorheen stroomt. Tekenend voor de stad zijn haar historische overblijfselen, zoals de majestueuze kathedraal en het oude stadscentrum. Wanneer u een vakantiehuis in de buurt boekt, kunt u Orléans op uw gemak ontdekken. Ook zijn de omliggende, pittoreske Franse dorpjes en stadjes vanuit uw vakantiewoning goed te bereiken. Voorheen vormde Orléans het centrum van Gallië, als Romeins centrum. Om die reden is er tegenwoordig nog veel erfgoed en kunst te vinden in deze mooie stad.

Een bijzondere vakantie in Midden-Frankrijk

Liefhebbers van historie, kunst en cultuur, zullen in Orléans absoluut een bijzondere vakantie beleven. Boek een prachtig vakantiehuis in de bossen of een gerenoveerde en comfortabele vakantiewoning te midden van de groene natuur. Door een natuurhuisje te boeken, kunt u cultuurhistorie met natuur combineren, zodat u een veelzijdige en unieke vakantie kunt ervaren.

In en rond Orléans kunt u de mooiste vakantiehuizen boeken, waar u de tijd van uw leven zult beleven. Maak uitgebreide wandelingen, maar breng ook zeker een bezoekje aan Musée des Beaux Arts, de kathedraal Saint-Croix of de oude vakwerkwoningen in het centrum.

Ervaar centraal Frankrijk

Een historische stad op steenworp afstand, genoeg cultuurhistorie om te ontdekken, oude standbeelden, indrukwekkende musea en de heerlijkste Franse gerechten in lokale bistro’s en cafés. Boek één van de vakantiehuisjes van de website en beleef een heerlijk ontspannen vakantie vol indrukken in Orleáns.