Vakantiehuizen Pau

Ontdek Pau vanuit een knus vakantiehuisje

Lees meer over vakantiehuizen in Pau
Lees meer over:

Ontdek Pau vanuit een knus vakantiehuisje

Het Franse stadje Pau ligt midden in de Pyreneeën, eveneens in de regio Aquintanië. Pau vormt de hoofdstad van dit gebergtegebied en vormt een ideale locatie, omdat het gelokaliseerd is in een veelzijdige regio. Gebergten, boerendorpjes en surfspots liggen op steenworp afstand van dit bijzondere Franse stadje. Wanneer u de omgeving van Pau en de stad zelf nader wilt leren kennen, kunt u vanuit een vakantiehuis of mooie vakantiewoning van Natuurhuisje.nl uw vakantie of stedentrip invullen naar geheel eigen wensen.

Te midden van de Pyreneeën

Ontdek het stadje Pau, gelegen midden in de Pyreneeën, door haar bijzondere overdekte marktjes in het centrum te bezoeken, waar u veelal omgeven zult zijn door lokale Fransen. In het centrum is een bezoek aan het Château de Pau ook zeker aan te raden. Deze voormalige woning van koning Hendrik IV vormt de indrukwekkende trekpleister van de stad. Ervaar de bijzondere geschiedenis, cultuur, architectuur, gastronomie en sfeer zelf, vanuit één van de vakantiehuizen van onze website. Zo’n mooie gîte of vakantiewoning is bepalend voor uw verblijf en zal door haar locatie en uitstraling een grote bijdrage leveren aan een bijzondere ervaring in Pau.

Een indrukwekkend geheel

In Pau vindt u geen massatoerisme, maar zult u in alle rust en in eigen tempo kunnen genieten van de indrukwekkende, klassieke architectuur in de binnenstad, de mooie bruggen, prachtige pleinen en oude kerken. Daarnaast zorgen de Pyreneeën voor prachtige vergezichten en beboste heuvels aan de voet van het gebergte. Een bijzondere bestemming, voor een bijzondere vakantie. In een Natuurhuisje – een traditionele gîte, knus vakantiehuisje of statige vakantiewoning – zult u ongetwijfeld een bijzondere vakantie beleven: volledig in te vullen naar uw persoonlijke wensen.